Skip to main content

IN MEMORIA LUI JUDIE REGLER - O POVESTE ADEVARATA CU FINAL TRAGIC

  DIN SERIA: DE PE DEAL DREPT LA SPITAL

  Eu am cunoscut-o personal pe Judie, in mai 2007, cand am venit prima data in UK. De atunci pana la sfarsitul lui 2017 am tinut legatura prin emailuri si in persoana, ea fiind una din extrem de putinele finite umane care a contribuit, benefic, la schimbarea destinului nostru, a lui Calin si al meu.

  In 2007 Judie era o femeie activa; nu avea langa ea o familie, dar avea multi prieteni si inca mai multi cunoscuti. Era onesta, poate mult prea onesta si incerca, cat putea, sa ajute, fara sa discrimineze, sa umileasca sau sa ceara avantaje de orice natura. Uneori se comporta mai ciudat, ea spunand ca asta se datoreaza unei boli mintale de care ar fi suferit inca din copilarie. Noi, eu si Calin, am pus aceste actiuni ale ei, pe seama faptului ca avea prea mare incredere in ceea ce spuneau cei din jur, in special psihiatri si grupuri oculte cu care era in contact permanent, si mai ales pentru ca bea mult prea mult whiskey.

  Deoarece acest articol face parte din seria articolelor care au ca subiect: sistemul de sanatate din UK, m-am gandit sa inserez in el corespondenta electronica, bineinteles tradusa in l romana, pe care am avut-o cu Judie, pe parcursul a 4 ani si jumatate de suferinta “in tacere” din partea ei. Subiectul fiind cel anuntat, am scos din emailuri paragrafele care se refera la altceva.

  Toate emailurile, cu exceptia primelor si ultimelor, vor fi inserate ca paragrafe, continand data la care au fost trimise. Unele paragrafe vor fi insotite de comentarii, care vor explica continutul emailurilor. Daca unele emailuri primite de la Judie nu par coerente, sau suficient de clare, este pentru ca ea insasi devenea confuza din cauza bolii, a whiskey-ului si a singuratatii (omul bolnav devine din ce in ce mai singur din cauza autoizolarii si a atitudinii de instrainare a apropiatilor). Oricum am publicat, intr-un articol separat, variant originala, in limba engleza, a corespondentei cu ea, in caz ca romanii care stiu engleza vor s-o citeasca.

  2012

JUDIE REGLER judieregler@.......net.com 06/18/12 at 7:01 PM To Marylena Thanks Marylena

Nu pot merge pentru că sunt mâine în spital È™i pentru următoarele zece zile ... Ies afara zilnic ... ...ei încearcă o nouă terapie magnetică pentru mine cu depresia etc ... (..............……) Cele mai bune gânduri Multa Dragoste Judie xx

•From: Marylena .…….marylena@yahoo.com To: JUDIE REGLER judieregler@.......net.com

Sent: Monday, 18 June 2012, 19:10 Subject: Re: dear JUDIE

Sper că terapia din spital va fi buna pentru tine; după cum È™tii, nu cred în acest tip de tratament (………………………….)

J. 06/19/12 at 2:34 PM. (..............) Știu că nu esti de acord cu această formă de tratament, dar am avut atât de multe tratamente diferite (de la Shamanic, Holistic, Medicamentos, Socuri Electrice) incat simt că numai pe asta il pot incerca (..............).

J. 12/27/12 at 3:02 PM. Vă mulțumesc foarte mult pentru felicitarea draguta și sper că amândoi ați avut un Crăciun minunat. Din păcate, eu încă nu sunt bine cu hernie hiatala și nu pot mânca sau respira fiindca stomacul meu a patruns prin diafragmă și este așezat pe plămân. Se implineste acum aproape un an si inca NHS nu vrea sa ma opereze. Sunt pe o listă lungă. A trebuit să scap de Woody și Caine, pentru că nu puteam avea grijă de ei. Noua mea adresă dacă ... Nord ... Curte, Louth Vă doresc amândoura un An Nou fericit, sănătos și prosper

M. 30/12/12 at 0:46. De obicei, atunci când sfincterul dintre stomac și esofag se rupe producand hernia hiatala, acesta nu este tratata prin intervenție chirurgicală, ci mai întâi trebuie să încerci schimbări în stilul de viață, dieta, încercari cu medicamente și numai atunci cand nu functioneaza se recurge la operatie. Se face prin reducerea greutății, stoparea alcoolului, dieta care nu conține alimente grase, prajite, ceapă, usturoi, roșii și citrice, ciocolată, băuturi răcoritoare cu cofeină, dulciuri cu menta, alimente picante, sosuri cu suc de roșii; cantitatea trebuie să fie mică și mesele frecvente; patul trebuie să fie mai ridicat în zona pieptului și a capului. Am aceeași problemă și nu accept proceduri mecanice cum ar fi operatia sau endoscopia. (..............................) Sper să iti rezolvi cât mai bine problemele de sănătate.

  2013

J. 01/16/13 at 4:28 PM. Îmi pare rău că nu am răspuns. Am fost într-un spital de psihiatrie din Ziua Cadourilor in Cutii (Boxing Day)! Sunt foarte cruzi. Mi-am controlat hernia ani de zile, dar acum stomacul stă pe plămân și nu pot nici macar respira. (......................) Dupa ce sunt operata și pot respira si merge din nou, voi veni sa va vad.

JUDIE REGLER judieregler@.......net.com 02/11/13 at 6:47 PM To Calin CC Marylena Ma intrebam cum sunteti tu și Marylena? Am fost în spital astăzi sa fac analize pentru operația mea de hernie o operație destul de mare se pare. (.............................................). Nu mâncați burgeri ieftini sau lasagne! Sper că sunteți amândoi bine

M. 12/02/13 at 13:51 (.............................) Calin are acneea rosacea din cauza condițiilor în care lucrează (...............) și eu am probleme destul de mari cu piciorul drept din cauza artritei. Nu aș fi de acord cu intervenția chirurgicală, dar dacă esti hotărâta să o faci, sperăm că o vei suporta ușor și că nu-ti va crea complicații. (....................................).

J. 02/12/13 at 5:22 PM Îmi pare rău că amândoi aveți probleme de sănătate. Operația mea este acum foarte necesară deoarece nu pot să merg mai mult de 20 de metri și mi-e rau când mănânc. Nu vreau asta cu adevărat, dar pare că este necesar. Îmi las organele pentru donare dacă nu reușesc sa trec prin operație! (..................................)

J. 02/14/13 at 7:21 PM. Îmi pare rău dar trebuie să anulez sâmbăta, nu mă simt foarte bine. (...........................) Sper că sunteți amândoi bine LOL Judie PS: Vă informează cât mai curând ................ și/sau cand ies din spital, deoarece ma interneaza pentru operație. (.............) Aștept cu nerăbdare să vă vad sâmbătă

M. 15/02/13, 20:41 (............) Îmi pare rău că nu te simți bine; (...............) Poate dacă vom veni mâine în jurul orelor 15, te vei simți mai bine!

J. 16/02/13 5:30 PM. Scuze că am uitat de (..............................) În caz contrar va voi vedea la aproximativ 2.30.

J. 02/17/13 at 8:13 PM. CCCalin. Mă bucur ca l-am vazut astăzi pe Calin - m-am gândit că vii cu el - ar fi fost bine să te văd (..................................) Sperând să va văd curând și când voi trece peste Op . pot veni la voi

M. 24/02/13 at 23:00 Calin nu știa când ai operația; Sper că vei fi bine după asta și vei veni să ne vezi în noua noastră casă! (............................)

J. 02/25/13 at 4:05 PM. Încă nu am primit o dată pentru operație (..........)

M. 25/02/13 at 22:51 (......) Sper că operația ta sa mearga fără probleme

J. 02/26/13 at 5:33 PM. (................................) Vă mulțumesc pentru bunele voastre urari privind operatia

M. 30/03/13 at 21:45 Îmi pare rău că am uitat să te felicitam pentru ziua ta de naștere (...................). Sperăm că nu este atât de târziu să iti dorim, sănătate, sa treci bine de intervenția chirurgicală și să trăiesti mult și bine!

J. 03/31/13 at 1:35 PM. Vă mulțumesc pentru bunele voastre urari - din păcate, mi-au anulat operația, așa că nu sunt încă bine.(................................... ..) Dorindu-va tot ce este mai bun amandoura.

M. 16/06/13, 13:40 (..............................) Nu am primit niciun mesaj de la tine din care sa aflam cel putin dacă ai reușit să faci altă programare pentru operatie sau dacă te simți mai bine! (........................) Poate, în caz ca te simți mai bine, sperăm că vii să ...

J. 06/18/13 at 7:42 PM (..............) Mi s-a facut operația care a fost foarte dureroasă și tocmai ce am iesit de la terapie intensivă de două săptămâni - încă nu pot merge departe nu respir/mănânc foarte bine, dar cred că abia sunt primele zile (......... ......) Nu pot merge nicăieri in acest moment. Nu am voie să conduc timp de șase luni, așa că nu pot veni la (.........).

M. 26/06/13 at 13:21 Sper că te simți mai bine după operatie și că problema fizică a fost rezolvată, așa incat să nu ai necazuri în viitor, cred că ții o dietă strictă și te odihnesti. Dacă nu poti veni la (...... ...), vom veni la tine în curând. (..........................) Sper că atunci când venim, să fii bine sau mai bine decât acum

J. 06/26/13 at 5:48 PM Da ma odihnesc o multime (..........………..)

M. 14/07/13 at 0:05 (...........................) Am convenit să te vizităm săptămâna viitoare, în weekend, dacă asta e bine pentru tine!

J. 07/14/13 at 1:03 PM (.............) Da, ar fi minunat să vă văd săptămâna viitoare. Miercuri mă duc la un curs de tricotat, astfel încât in orice altă zi ar fi bine, dar vă rog să ma emailati intai doar în cazul în care am programare la spital sau altele. INCA O DATA “BINE FACUT” AMANDOURA

M. 24/08/13 at 0:14 Am vrea să știm dacă ai făcut a doua operație și/sau te simți mai bine acum! (.....................) Noi (...... ..) venim sa te vizitam sâmbătă sau duminică, dacă esti de accord

J. 08/26/13 at 6:00 PM. (.............................) Încă mai aștept să aud de la consultant dacă pot face o altă operație sau nu, deoarece poate fi prea riscantă. Ar fi minunat să va văd sâmbătă (să zicem cam la 11am) (.........)

M. 27/08/13 at 11:15 Am primit emailul tau doar azi, marți, așa că nu știam ce se întâmplă și nu am venit, dar trebuia să te sunăm înainte. Poate putem veni în acest weekend, (.........................). Nu știu ce să spun despre a doua operatie, pentru că în general nu sunt de acord cu asta, mai ales când nu este vorba despre o traumă fizică care poate fi rezolvată doar chirurgical. Cu toate acestea, dacă trebuie să faci o a 2-a operație, dorim ca aceasta să nu fie insuportabilă, riscantă și să te simti mai bine după aceasta

J. 10/28/13 at 3:15 PM. (......) ce mai faceti? Eu aștept o altă programare la spital și nici o veste interesantă să vă spun (......)

M. 30/10/13 at 10:38 După o analiză foarte detaliată a ceea ce sa întâmplat cu noi (...........................), am ajuns la concluzia că ambii suferim de anxietate. Fac tot ce pot pentru a aduce in viețile noastre cât mai multe elemente de stabilitate și securitate, dar lupta cu sistemul este dificilă și extrem de obositoare, astfel încât problemele noastre de sănătate s-au accentuat. Am vorbit cu doctorul despre toate astea și am ajuns la concluzia că anxietatea și oboseala cronică sunt motivele pentru care, în ciuda faptului că rezultatele investigațiilor sunt în limitele normale, mă simt prost. Dar nu putem decat merge înainte: (...) ne-am gândit amândoi la ce se întâmplă cu tine în ceea ce privește a doua operatie de care ne-ai spus și cum te simți acum, dar nu am scris sau sunat , deși puteam s-o facem, presupun pentru că suntem prea tensionați din punct de vedere psihic. Cu toate acestea, sperăm că lucrurile nu sunt atât de rele pentru tine și că poti face față situației.

J. 10/30/13 at 1:16 PM Îmi pare așa de rău să aud că ambii suferiți de anxietate (................) Am suferit de anxietate și am luat un medicament numit Clonazepam 0,5 mg de două ori pe zi Știu că nu iti plac medicamentele, dar poate pe termen scurt vă poate ajuta. (...............) Inca nu am fost operata și văd un Doctor nou, fiindca sunt speriata de cel vechi, este doar un măcelar! Sper că veți încerca medicamentul chiar dacă doar pentru scurtă perioadă de timp pentru a vedea dacă vă ajută?

M. 19/11/13 at 12:09 De la început, de când mi-ai spus despre operație, am fost îngrijorati pentru tine. Este ca o loterie: câștigi sau pierzi, totuși dacă chirurgul este preocupat de pacient și nu de boală ca teorie și practică, este mai probabil ca pacientul să fie tratat corect. Dar cred că un astfel de medic este aproape imposibil de găsit. Este principalul motiv pentru care nu iau in consideratie diagnosticul și în special prescripțiile doctorului. De asemenea, cred cu adevărat în puterea vindecătoare a naturii și natura mă ajută să-mi mențin sănătatea la un nivel suportabil. Oricum, pentru ca remediile naturale sa te ajute într-adevăr, trebuie să le cunoști și să le iubești! Cafeaua naturală este foarte bună ca hrană și poate fi un remediu pentru anumite probleme de sănătate. Din păcate, nu o pot folosi pentru că sufar de tensiune arterială și nici nu-mi place cafeaua. Pentru a controla anxietatea folosesc exerciții psihice, câteva plante medicinale ca ceai și câteva medicamente românești făcute din plante, aș folosi niște produse apicole, dar nu am găsit, încă, calea de a le transporta din România. În România există numeroase stațiuni de tratament, cu medici și terapeuți competenți care se ocupă de pacient, având cele mai bune dotări și echipamente. Intenționez să merg acolo pentru diverse tratamente sau cure, nu anul viitor, pentru că avem încă un obstacol (.........), dar în 2015 si sper că poți merge cu mine, dar cred că depinde de succesul celei de-a doua operatii (.. ........)

J. 11/20/13 at 10:22 AM Vă mulțumesc pentru îngrijorare. Il văd mâine pe noul chirurg, dar sunt îngrijorata de ceea ce va spune și, mai important, de ceea ce va recomanda. Sunt încântata că poti găsi remedii bune și deasemeni că acestea sunt naturale. Ar fi minunat să mergem în România în 2015, dar va trebui să vedem cum merge operatia de Hernie (dacă decid să o facă?) (..............) Așadar, te rog sa transmiti dragostea mea lui Calin și tie.

M. 22/12/13 at 13:54 (.......) Sperăm că sănătatea ta nu s-a deteriorat. Dacă tu și chirurgul ați decis că ai nevoie de o nouă operație și ți s-a făcut deja, sperăm că lucrurile au mers bine și că starea ta este cel puțin suportabilă.


J. 12/24/13 at 2:41 PM Au decis că este prea riscant să ma opereze din nou, așa că, continui să arat însărcinată și nu pot să mănânc în mod corespunzător. Sper că sunteți amândoi bine și urari de bine amandoura UN CRACIUN MINUNAT SI UN AN NOU FERICIT.

  2014

M. 23/01/14 at 21:47 Îmi pare rău că nu pot să scriu mai des, având timpul limitat de circumstanțele noastre. Vrem să aflăm mai multe despre tine și despre modul în care te descurci in situația ta, dar nici măcar nu știm dacă poti sta la calculator suficient pentru a ne spune mai multe. De exemplu, dorim să știm cum te descurci cu mobilitatea, dacă ieși pe afara, dacă poti conduce mașina, în general cum te deplasezi. Vrem să știm cum faci cu cumparaturile; sau dacă altceva în corpul tău a fost afectat de operatie sau dacă faci proceduri sau iei medicamente care îți îmbunătățesc sănătatea. Timpul nostru este mai limitat decât acum câteva luni (...........)

J. 01/29/14 at 10:34 AM Va mulțumesc pentru e-mail și ca va preocupati de mine. Imi fac cumpărăturile "on-line" pentru că mă tem să plec din cauza ca tot timpul sunt bolnava. Chirurgii nu îndrăznesc să ma opereze din nou, iar noul medic spune acum că cel care mi-a făcut asta va trebui să reopereze, alta operatie devinind amenințătoare pentru viața mea, pentru că nu pot să mănânc corespunzător. Am doar medicamente împotriva durerii, dar nu funcționează foarte bine. Calin a făcut foarte bine și dacă vrea să scriu ca profesionist sunt fericita să fac asta pentru el. Sunt consultant autorizat (pensionar), dar asta ar trebui să conteze. (.....................) Nu mai conduc, nici măcar nu am o mașină, așa că sunt legata de casa. Astept sa-l vad pe chirurg dar sunt speriata pentru ca am facut o plangere despre el, asa ca nu ma place, dar el este singurul care poate opera - doar o va curata, cred. (......)

M. 6/03/14 at 16:16 Sper că te simți mai bine în ceea ce privește sănătatea și că, în general, poti gestiona lucrurile puțin mai ușor! (...........) În data de 8 martie la ora 11 avem o întâlnire cu dentistul și cred că venim după aceea (...........) Cu toate acestea, când părăsim cabinetul, iti vom da un telefon. (.............)

J. 03/07/14 at 9:28 (..........) Sunt în regulă, dar încă sunt bolnava. Da, vă rog să veniți sâmbătă (...........) Aștept cu nerăbdare să vă văd pe amândoi

M. 4/04/14 at 10:35 Îmi pare rău că anul acesta mi-am amintit de ziua ta mai târziu. Oricum noi, eu și Calin, iti dorim sănătate și sa scapi cu bine din cea de a doua operatie. (.................. ..) Încă o dată iti dorim toate cele bune!

J. 04/05/14 at 5:03 PM Nici o problemă cu privire la ziua mea de naștere (....) nu a fost foarte bună, deoarece am fost bolnava ca de obicei! (.........)

M. 3/05/14 at 21:13 (..........................) Obiectivul principal al venirii lui Calin pare să fie realizat și tu ai contribuit prin faptul că l-ai ajutat cu un start bun. Nu vom uita niciodată contribuția ta la aceasta. Ar fi fost frumos dacă nu ai fi avut probleme de sănătate pe care le ai ca să participi ca oaspete la această ceremonie. (................) Speram ca sanatatea ta sa fie mai buna si vom veni la tine in curand sa-ti aratam certificatul. (.............)

J.05/04/14 at 1:17PM(....) FELICITARI ȘI BINE FĂCUT(.....) Mi-ar plăcea să vin, dar nu cred că aș fi destul de bine (....)

M. 4/05/14 at 23:36 (......................) Nu iti face griji dacă nu poți participa. Sanatatea ta este mai importanta și, așa cum am spus, vom veni la tine să vezi certificatul

J. 05/05/14 at 11:19 AM Nu, nu cred că aș fi destul de bine să ajung la Lincoln, așa că ii doresc lui Calin TOATE CELE BUNE ȘI FELICITARI

M. 16/05/14 at 11:43 (..........................)Ne-am gandit că, dacă te simți bine, să venim să te vedem (........................) Dacă acest lucru este ok pentru tine, vom veni mâine între orele 12 și 15.

J. 05/18/14 at 9:55 AM (.................................... ..) Nu sunt prea bine și am fost pentru o gastroscopie miercuri, așa că poate ar fi mai bine dacă ați putea veni săptămâna viitoare. Sunt foarte bolnava și inflamata. Sper că la voi este bine Judie Imi pare rău e-mailul a cazut și doar ce am deschis e-mailul taul.

M. 18/05/14 at 14:19 Am crezut că s-a întâmplat ceva fiindcă nu am primit confirmarea de la tine că putem veni. Venim când ne spui și crezi că poti primi vizite; ceea ce este cu adevărat important este să te simți mai bine! (..........) Sănătatea ta ne-a făcut tristi și așteptăm să ne spui lucruri mai bune cel puțin atunci când faci o procedură medicală.

J. 05/18/14 at 2:36 PM (...................) Nu voi fi operata timp de mai multe săptămâni, deci dacă doriți să veniți sâmbăta viitoare (dimineața devreme este cel mai bine pentru mine înainte sa mă simt rău!) ar fi bine să zicem de la 10 am la 11 am? Ar fi minunat să va văd (.........).

M. 25/09/14, 15:58 Înțelegem că nu te simți bine nici de data asta, așa că voi fi scurta. Călin a lăsat un mesaj pe telefonul tau și am intenționat să iti scriu din nou pentru că eram îngrijorați, deși am presupus că vei sta mai mult în spital de data asta. Sperăm să te simți mai bine și sa-ti putem face o vizită în curând.(.)

J. 09/26/14 at 10:33 AM Vă mulțumesc pentru urarile de bine, acum chiar am iesit, dar urmează o programare într-o luna. Este bine cât timp amândoi sunteți bine

M. 9/11/14 at 13:46 A trecut o lună și jumătate de când ți-am scris. Cred că până acum ai avut controlul programat pentru a doua operație. Nu știm cum ești, dar sperăm că mai bine! Poti să ne spui ce a spus doctorul despre a 2-a operatie? (.................. ..) Cu câteva excepții, suntem bine. Așteptăm cu nerăbdare să auzim vești bune!

J. 11/11/14 at 9:55 AM (.........) Da, am ieșit după ce am fost acolo timp de patru luni și schimband spitale nu mult mai bune. Umflatura este ferma și puțin mai mică, dar am căzut cateva trepte și cred că mi-am rupt coastele, așa că asta nu m-a ajutat! (..........................) Ar fi drăguț să va văd dacă aveti timp și v-ati revenit

M. 13/11/14 at 19:51 Dacă nu te deranjează și esti bine cu sănătatea, vrem sa venim sâmbătă 15/11 în jurul orei 12. Poți confirma că putem veni?

J. 11/15/14 at 8:42 AM Dacă sunteti conectati, vă rog să mă contactați pentru că nu ma simt prea bine

J. 11/16/14 at 10:27 AM Va multumesc din nou, pentru că ați venit să mă vedeți și, de asemenea, toate ciocolatele, dulciurile etc îmi pare rău că am fost bolnava și a trebuit să plec și am dormit toată ziua și noaptea din nou Felicitari privind cetățenia ai muncit din greu - bine facut

COMENTARIUIn timpul scurtei noastre vizite, Judie a intrebat daca vrem sa ne arate operatia. Noi am spus da si si-a ridicat “rochia” (un fel de sac subtire din matase, pus peste chiloti, fara ciorapi, doar in niste papuci de casa). Burta ei arata ca un pepene urias, brazdata de o multime de cicatrici, care nu stiu daca erau urme ale operatiilor. Oricum cicatricea de la “taietura” era extrem de mare, acoperind toata burta, dintr-o parte in cealalta. Ne-a spus ca tot continutul burtii statea intr-o mesa, care inlocuia prapurul. Parea ca se amuza de aspectul burtii ei! Am intrebat-o daca nu ii era frig si ne-a spus ca nu simte. In casa nu era dat drumul la caldura, noi eram imbracati de iarna, iar eu aproape inghetasem. Tin minte ca atunci cand am cunoscut-o eu si apoi Calin, purta imbracaminte potrivita cu sezonul. Dar de cand s-a imbolnavit si mai ales dupa prima operatie purta haine subtiri in orice anotimp. La un moment dat, cam dupa o ora si jumatate, judie ne-a spus ca trebuie sa mearga in dormitor sa se culce, asa ca intelegand ca se simte rau, ne-am luat “la revedere” si am plecat. 

M. 16/11/14 at 12:50 Ne-am bucurat să te vedem, dar suntem tristi că nu te simți mai bine după a doua operație. Îmi pare rău că nu am văzut e-mailul tau sâmbătă. Dacă este mai bine și mai ușor să primesti e-mailuri scurte la care sa răspunzi în timpul tau, atunci voi face acest lucru. Dacă pun întrebări în e-mailuri la care nu poți sau nu doresti să răspunzi, te rog să le ignori! Prima întrebare ar fi: de ce medicii ti-au recomandat atât de multe pastile? Crezi că aceste pastile te ajută și, dacă da, în ce fel? Trimit ca atașament niște poze cu Calin la absolvire.

J. 11/18/14 at 10:45 AM ÃŽn primul rând, cred că am uitat să vă va multumesc pentru toate dulciurile, etc. MULTUMESC. Tabletele nu sunt doar pentru hernie, ci impotriva suferintei, colesterol È™i alte probleme medicale, aÈ™a că trebuie să le iau! Sunt acum doar pe una impotriva suferintei în loc de patru, asa ca este mai bine, dar cred că ai dreptate È™i ca ele într-adevăr nu fac foarte bine È™i una mi-au scos-o, deoarece provoca insuficiență cardiacă È™i nu ar fi trebuit să fie prescrisa pentru mai mult de cinci zile È™i am fost pe ea doi ani !!! Multumesc pentru poze – ma bucur ca amandoi ati facut treaba buna.

M. 21/11/14 at 21:10 Mi-ai spus că ai fost în două spitale. Ai fost într-un spital pentru prima operație și în al doilea pentru a doua? Sau ai fost în două spitale din cauza celei de-a doua operație? In urma cu o lună și jumătate, ai scris că, într-o lună, vei merge la control, dar în e-mailul dinaintea vizitei noastre la tine, ai spus că ai petrecut patru luni în spital. Înțeleg din ceea ce ai scris că te-ai întors acasă după a doua operație, dar probabil că nu te-ai simțit bine și când ai fost la control, medicul a decis să te interneze din nou. Presupun că același medic, care te-a operat prima dată, a făcut-o pe a 2-a și controlul. Ce ți-a spus despre starea ta și cum arată operația acum? Care este părerea ta despre a doua operație? Oricum iti dorim să te simți mai bine în viitor!

J.11/28/14 at 10:03 AM Am fost la Londra pe 30/06 și am stat în spital câteva săptămâni. M-au transferat în secții diferite și apoi la spitalul din Louth M-au trimis acasă de la Londra, dar a trebuit să mă întorc pentru că nu puteam respira și m-au trimis din nou la spitalul din Louth. Ei chiar nu știu ce fac Sunt bine în măsura în care pot fi (..............)

M. 3/12/14 at 22:51 (...................), Desigur, nu va fi nici o problemă dacă nu poti trimite o felicitare de Crăciun. Oricum, putem sa iti facem luna asta o vizită, pentru a te vedea. (.................) Sperăm că te simți mai bine!

J. 12/05/14 at 11:04 AM Bineînțeles că puteți veni împreună in timpul lunii și voi fi încântata să vă văd pe amândoi. (......) Woody este acum foarte bătrân și este la casa de odihna pentru cai Bransby (poți căuta pe google!) Este bine - nu îndrăznesc să mă duc să îl văd, dar am telefonat cam acum două săptămâni și el este acum foarte bătrân pentru un cal (........................... ..) Vă doresc toate cele bune și aștept cu nerăbdare să aud când veniți aici

M. 11/12/14 at 16:41 (..........) Ne gandim sa-ti facem o vizita luni, 15 decembrie în jurul orei 12, dacă ești de acord și sănătatea ta este suficient de bună pentru ca noi sa te putem vizita. Mă întrebam dacă continui să bei whisky, pentru că dacă este așa, atunci ar trebui să iti aducem o sticlă cadou de Crăciun. Sperăm că te simți mai bine!

J.12/12/14 at 8:32 AM Sunt la optician la ora 11.10 luni, la un test pentru ochi, asta ar trebui să dureze aproximativ o oră sau cam asa ceva. Ce ziceti de ora 14 și eu ar trebui să fiu inapoi atunci daca iau un taxi Anunta-ma și NU - nu trebuie să-mi cumparati whisky.

M. 15/12/14 at 23:00 Sperăm că esti bine! Am ajuns acasa la tine la ora 14.15, dar nimeni nu a răspuns atunci când am sunat, nici la interfon, nici la mobil sau telefon. Ingrijitoarea, o fata inalta, a fost la ușa ta. Am așteptat o oră și apoi am plecat. I-am dat îngrijitoarei o cutie de ciocolată pentru tine; ea a spus că o va pune în cutia ta postala. I-am spus că ai fost astăzi la oftalmolog, dar cum am presupus nu știa. Ne pare rău, ca nu t-am putut vedea astăzi; cu toate acestea, dacă ai fost prea obosita și ai dormit, pentru noi aceasta nu este o problemă; doar dorim să aflăm dacă esti bine.

J. 12/16/14 at 8:31 AM Îmi pare asa de rău că v-am ratat. Nu m-am simtit foarte bine dimineața și a trebuit să lipsesc de la optician. Tracey a fost aici și s-a gandit că nu mă simt bine și m-a trimis la culcare cu tabletele mele. Nu m-am sculat până la ora 8 pm - Îmi pare rău că ați avut o călătorie atât de lungă și eu am fost atât de nepoliticoasa să nu fiu pregatita să vă văd. Poate Tracey are un număr vechi de telefon al lui Calin, dar sigur a sunat să-i explice. Mulțumesc pentru Chocolata - nu am primit-o încă, deoarece fata vine în oricare alta zi. Sunt pe niște tablete noi care mă împiedica să mă simt rau și care cred că mă afectează și în alte moduri, pentru că dorm 16 ore pe zi, uneori. Oricum, merg la optician acum IMI PARE ASA RAU SA VA FAC SA VENITI ATATA DRUM PANA AICI MULTA DRAGOSTE SI CRACIUN SI UN AN NOU FERICIT

M. 16/12/14 at 19:53 Ne bucuram că esti bine și nu ne-am suparat că am venit acolo, dar nu te-am putut vedea. Nu credem că ai fost mojica pentru că nu ne-am vazut, dar că nu te-ai simțit bine și am presupus că dormi. Asta nu ne-a deranjat; am fost îngrijorați pentru tine. Fata de la recepție a spus că va pune ciocolata în cutia poștală și m-am gândit că, cutia poștală e lângă ușa ta.(.)

J. 12/17/14 at 9:23 AM Inca imi pare rău că ați facut atata drum (..................... ..) Încearca sa cauti "Capacitatea de miscare". Cred ca intentioneaza sa-mi dea indemnizatia si apoi sa primesc o masinarie mica ?! Cel putin, voi fi mai mobila. Cred ca fata a pastrat cadourile in biroul ei si nu este aici pana vineri, asa ca multumesc din nou.

M. 17/12/14 at 23:41 Dacă nu te simți rău și esti de acord, intenționăm să venim să te vedem, sâmbătă, 20 decembrie, în jurul orei 12.00.


J. 12/18/14 at 8:32 AM 10 ar fi mai bine ca asa pot lua tabletele la ora 8 dimineața și nu ar trebui să mă simt prea rău. Sper că este bine pentru voi altfel sugerez altă dată sau zi

  2015

M. 15/01/15 at 14:57 Ne bucuram să aflăm că încerci să ai o viață socială, să mergi la cursuri și să ai relații cu vechii și noii prieteni! Acest lucru iti permite să-ți pastrezi sănătatea cel puțin la nivelul în care este acum. Sperăm ca sănătatea ta să se fi imbunatatit putin de la ultima noastră vizită. (.....................) Iti dorim sănătate! Sa știi că ne gândim permanent la tine!

J. 01/16/15 at 6:45 AM Mă bucur să aud că sunteți amândoi bine. Incă sunt cam la fel, dar sper să merg la cursul de hipnoterapie săptămâna viitoare, si la unul Spiritual în februarie (............................................)

M. 24/01/15 at 18:11 (..........) La ora 12 vom fi la tine. Este ok? Dacă nu, atunci te vom vizita într-o altă zi.

J. 01/25/15 at 8:14 Poate saptamana viitoare ar fi mai bine ca după ce s-a întâmplat am Poliția și alții care mă vizitează. Ceea ce a fost a fost sora mea, Tracey a venit aici (fara sa stiu) a pretins că erau Vrăjitoare și a petrecut patru zile încercând să mă convingă că sunt nebuna și apoi a plecat fără să o văd, Poliția e inutilă, dar Echipa de Criză confirmă că sunt sanatoasa și lucida și așa ar trebui să fie ancheta etc. dar mă îndoiesc că se vor deranja. Vă voi spune o zi bună

M. 28/01/15 at 22:28 Mi-a spus Calin că sora ta, Tracy, a vrut să-i convingă pe el și pe Marian că și ei sunt nebuni. Cumva vrea să găsească cât mai mulți oameni nebuni, chiar și printre oameni sănătoși? Spune-ne când te putem vizita. (.......................). Iti dorim sănătate și sa termini rapid cu problemele create de sora ta.!

J. 01/29/15 at 8:39 AM Cred ca ar fi mai bine sa o lasam pe saptamana viitoare pentru ca am doctori si psihiatri care vin pentru ca cred ca sunt nebuna!! A fost o ușurare sa aud că a încercat să o facă si cu Calin, pentru că nu pot crede ce mi-a făcut și acum este înlacrimata spunând că eu am facut-o. Bineînțeles ca cealalta sora o crede și simt ca probabil inebunesc! Vă trimit un e-mail săptămâna viitoare sau imi trimitei voi dacă uit

J. 01/30/15 at 9:38 Un psihiatru vine astăzi și mă îndoiesc că mă va crede in legatura cu Tracey. Poți să-mi spui ceva ce i-a făcut lui Calin sau lui Marian, ce ar putea ajuta la cazul meu. Cred că sora mea a vrut să mă facă să cred că sunt nebuna? Nu voi spune nimic psihiatrului din ceea ce imi spui și nici de unde vine AJUTOR VA ROG

M. 31/01/15 at 2:05 (....................) Noaptea tarziu am deschis calculatorul și am văzut e-mailul tau. Se pare că am înțeles greșit cuvintele lui Calin. Mi-a spus acum că atunci când el și Marian au venit în UK și Tracey era la tine acasă, i s-a spus că încearcă să-i facă pe oameni să creadă că sunt nebuni. Își amintește că nu i-a făcut o impresie bună și că într-o zi le-a cumparat lui și lui Marian niște iepurași de ciocolată și acest lucru i s-a parut ciudat. Cumva, sora ta Tracey este cea pe care ai așteptat-o în gara Lincoln în 2007, când ne-am întâlnit prima oară? Sunt câteva lucruri pe care nu le înțelegem. De ce a venit Tracey și a plecat fără să-ti spuna? De ce vrea Tracey să facă psihiatrul să creadă că ești nebuna? Cine a chemat poliția și medicii acasa la tine? Dacă psihiatrul a venit vineri, la ce concluzie a ajuns? I-ai spus fiicei tale vitrege că Tracey te hărțuiește și despre întreaga situație?

J. 01/31/15 at 7:59 AM Nu înțeleg nimic din asta stiu că poate fi un pic catea, dar de ce ar vrea să mă facă să cred că am fost nebuna? Și acum, pentru că Doctorii și Poliția au fost implicate, spune că eu tot încerc să o supăr? Doctorul a venit ieri (psihiatrul) și a fost dragut, a spus că sunt o femeie cumsecade, nu a menționat niciodată alte medicamente sau să merg la spital și doar să nu bag in seama totul. Dar asta este destul de dificil fiindca am stat 5 zile blocata în apartament pentru că nu am indraznit sa ies. Mă duc la săptămâna psihică de pe 16 pana pe 20, așa că poate voi primi atunci niște răspunsuri? Săptămâna viitoare am programare la Consultant cu privire la hernia mea, poate că dacă vreti să veniti după ce mă întorc și va voi putea spune totul despre asta. Deci, multa dragoste de la "femeia nebună!"

M. 9/02/15 at 0:31 (...................) Ai spus că vei merge, săptămâna trecută la consultant pentru hernie. Ce a spus medicul despre ultima operatie și cum crede că este acum? Ți-a dat un alt medicament decât ceea ce aveai deja? Cum te simți acum? S-a întâmplat ceva diferit, în afară de ceea ce ne-ai spus, de la plecarea lui Tracey? Cine vine cu tine la cursul psihic?

J. 02/09/15 at 7:55 AM (............) Consultantul mi-a anulat încă o dată programarea, așa că sunt în continuare la fel. Tracey nu vorbește cu mine și nu este deloc empatica. Mă duc singură la grupul psihic, dar vor fi oameni acolo deanul trecut, așa că aștept cu nerăbdare să vă spun când mă întorc totul despre asta. Toate cele bune-ne vedem curând

M. 18/02/15 at 10:06 (............................) Din cauza stresului și a furiei, problemele de sănătate pe care amândoi le aveam au început să se accentueze. Deși suntem supărati, continuăm să ne gândim cum te simți. Ai fost la doctor pentru a-ți controla boala și operațiile? Dacă ai fost la cursul psihic, cum a fost? Cum merge relația cu surorile tale?

J. 02/21/15 at 9:47 Îmi pare rău că aveți probleme deoarece Calin are mult mai multe abilități decât majoritatea englezilor! Continuă să încerci. M-am întors de la săptămâna psihică, dar am fost tot timpul bolnava. Nu numai boala, dar am avut infecție gripala și toracică, așa că nu sunt încă bine. Pacat, deoarece am pierdut multe ateliere cu mediumuri de top și de asemenea, toate acele minunate mancaruri. Costul cursului și taxiul ca sa ajung acolo, într-adevăr a fost o risipă de bani. Doar cu o singură excepție - am primit un mesaj prin intermediul lor de la Tatăl meu, Mama și Soțul, astfel încât nu totul a fost irosit. Sper să vă simțiți mai bine (......................) Vă voi trimite un e-mail atunci când mă voi simti mai bine și vă trimit toată dragostea mea

M. 28/02/15 at 12:02 (...............................) Ne pare rău că nu te-ai simțit bine în timpul cursului și deci nu te-ai putut bucura de activitățile de acolo. Poate că acum cand esti acasă te simțiți mai bine! Sperăm că asta este situatia. Spui că ai luat legătura cu familia ta moartă; ce ai aflat de la ei și cum ti-a influențat sănătatea?

J. 03/01/15 at 6:22 AM (.........................) Încă mai am infecție in piept si gripă și am început sa iau de luni mai multe comprimate. Nu vreau să luati si voi așa că poate dacă doriti veniți după o săptămână (..................)

J. 03/02/15 at 9:23 AM Tocmai am primit programarea peste 2 săptămâni, așa că va voi contacta când voi ieși sper că va fi doar 1 sau 2 zile.

M. 03/03/15 at 3:25 PM Nu iti face griji că mergi la spital pentru procedură și că ai putea pierde o vizită a noastra. Este mai important să vezi situația sănătatii tale! (......... ..) Sperăm că gripa ti-a trecut și te simți mai bine acum. De asemenea, la programare, medicul tau poate să constate că sănătatea ta generală s-a îmbunătățit.

J. 03/12/15 at 9:48 AM Sper că sunteți amândoi bine și fericiți, am revenit de la COLONOSCOPIE alaltaieri și au găsit TREI POLIPI. Pe unul l-au lasat dar pe altul l-au scos pentru BIOPSIE, dar nu cred că este canceros. La cel de-al treilea au făcut o biopsie și vor vorbi cu chirurgul care a făcut cele două operații anterioare cu privire la eliminarea lui sau nu. Ma gandesc doar "lăsați-o balta!" Deci, sunt libera și mi-ar placea să va văd oricând aveti timp liber. In jur de ora 10 am este cel mai bine pentru mine din cauza pastilelor (...............................)

M. 14/03/15 at 0:10 Cred că, colonoscopia este o procedură dificilă și neplăcută. Am fost programata, din cauza refluxului gastroesofagian, sa merg la una, cred în 2011, dar am refuzat și se pare că mă simt mai bine după ce am făcut un tratament naturist. (.................................. ..) Facem tot ce ne stă în putință pentru a te vizita duminică, 15 martie, la ora 10, după cum ai spus. (...........................) Oricum, sperăm să te simți puțin mai bine!

J. 03/14/15 at 6:32 AM Ar fi bine să vă vad mâine (..................................) Așa că ne vedem la 10am fix!

•From: JUDIE REGLER judieregler@.......net.com 16/03/15 at 8:35 Catre Marylena ----- Mesaj transmis mai departe ----- To: StevenSpivey Draga Steven Sper că tu È™i ai tai sunt bine. Am fost destul de bolnava în ultimii trei ani, cu două operaÈ›ii abdominale majore È™i peste patru luni în spital. Acum arăt ca o femeie însărcinată, iar a doua operaÈ›ie a eÈ™uat (...................................)Vă trimit cele mai bune urari

M. 18/03/15 at 20:42 (…………………..) Speram ca esti bine!

J. 03/19/15 at 11:32 AM (.....................) Am primit rezultatele de la spital marți și am polipi foarte mari care în prezent nu sunt canceroși, dar au potențial sa devina. Pot să-i elimin, dar este poate mai periculos, deoarece operația poate eșua și aș putea fi într-o stare mai proastă. Cred că ii voi lăsa balta, dar trebuie să decid până pe 1 aprilie. A fost minunat să vă văd pe amândoi (................)

M. 23/03/15 at 22:22 (.........................) Polipii giganti despre care ai scris, te fac sa te simti rau? Continui să dormi 20 de ore/zi? Am vrea, sa te putem ajuta chiar și cu un sfat, dar nu-ti putem dori decât să te simți mai bine. Hotararea de a face o nouă operație iti aparține și noi doar ne putem gandi că iei cea mai bună decizie pentru tine. Oricum, în 2 zile va fi ziua ta de naștere și iti dorim: La Multi Ani și să fii sănătoasa!

J. 03/24/15 at 7:42 AM (.....................) Polipii cei mari nu ma dor, dar cel mic pe care l-au tăiat într-adevăr doare de 5 zile și am fost bolnava și diagoeooo (!nu pot traduce asta!) (la Dracu!) Deci, am fost norocosi când am ieșit că nu am fost bolnava Nu-mi spuneți ca este ziua mea de naștere 63 Pot să cred că Ken a murit când avea 60 de ani și mama și tata la 65 de ani, deci presupun că sunt chiar norocoasa doar as fi droit să nu fiu atât de bolnava Este Paștele în curând așa că va doresc amandoura un Paște minunat (.......)

M. 04/01/15 at 12:44 AM În câteva zile va fi Paștile catolic, așa că iti dorim: "Paște fericit" Poate poți să te bucuri de un prânz tradițional de Paște! (...............) Ai luat o decizie privind colonoscopia? Sperăm să te simți puțin mai bine, după tratamentul pe care îl faci!

M. 9/04/15 at 21:22 Sperăm că, călătoria ta la conferința de la Londra nu a fost prea obositoare pentru sănătatea ta și că ai petrecut bine acolo. Îmi amintesc că ai urmat un curs șamanic de o săptămână în 2007, când am fost prima data în UK. Poate, atunci ai obtinut o calificare. Oricum, sperăm sa te-ai bucurat de conferință și poate ai întâlnit oameni din Peru și alte locuri dornici să învețe secretele șamanismului, oameni cunoscuți sau noi. (............) Sperăm că nu mai esti forțata de durere să iei atât de multe pastile și nu mai dormi 20 de ore pe zi. Întotdeauna ne gândim că in scurt timp te vei simți mai bine.

J. 04/10/15 at 7:06 AM Cursul a fost foarte interesant, dar m-am simtit rău (din nou!) si am pierdut părÈ›i din el. Iar Taxiul a “a pus capac” pentru ca nu a reusit sa ma ia luni si am ramas blocata la Londra de una singura, incapabila sa mearg, fara camera si fara mancare! ÃŽn cele din urmă a reuÈ™it să se întoarcă marÈ›i, dar obraznicii de taximetristi nu mi-au rambursat niciun ban È™i mi-au costat încă 60 de lire pentru camera pentru o noapte, dar nu am putut să mănânc pentru că hotelul nu facea È™i era prea departe să merg sa iau ceva. Cursul da a fost strălucit È™i Simon Buxton "a vindecat" doi oameni în timp ce făceam cursul. Doar mi-as fi dorit sa ma aleagă, dar mi-a dat numele celor douã doamne shaman pe care le-a antrenat si le recomanda, dar va trebui sã vad cat costa, etc. Voi fi în curând in legatura cu voi si vom putea sã mergem sa luam masa din nou?

M. 19/04/15 at 20:21 (............................. ..) Oricum sperăm că sănătatea ta este cel puțin la fel. Ai contactat pe vreuna dintre cele 2 femei saman sa afli dacă pot face ceva pentru tine și cat ar costa o sesiune?

J. 04/20/15 at 9:08 AM (....................................) Am vorbit cu una dintre doamnele È™aman (nu-mi amintesc să vă fi spus că o să fac asta, dar a făcut o "vindecare" È™i se pare că familia mamei mele avea blestemul asupra sa din secolul 1400. A fost indepartat È™i a spus că mi-a trimis puterea înapoi, dar in realitate nu mă simt mai bine, de fapt mai rău. Taxa este £60, dar a spus ca dacă nu mă simt mai bine, nu mă va taxa. Polipii din intestinul meu - am decis să nu mai am încă o operaÈ›ie, deoarece ar putea duce la purtarea unei "pungi" care colecteaza toate deÈ™eurile È™i pe care trebuie s-o golesti în fiecare zi - sac de colposcopie - cred că este numele corect. Deci, chiar ma simt la fel după ce am rămas în mijlocul Londrei - cred că v-am spus că taxiul nu a reuÈ™it să se întoarcă È™i a trebuit să plătesc pentru o alta noapte în hotel È™i am fost atât de epuizata - nu mă mai duc la alte cursuri decat dacă sunt locale Cred! Sper că sunteti bine (........................ ..) Va voi vedea când este bogat È™i faimos! (despre Calin)

J. 05/02/15 at 9:36 AM Vreau doar să mă asigur că veniti mâine duminică, 3 mai, ora 9.45? (....................................)

J. 05/04/15 at 9:41 AM Mulțumesc că ați venit să mă vedeți ieri - am avut o discuție bună! Cum ai stiut ca am mancat dulciuri? Ei bine, nu am cumparat dulciuri de vreo 30 de ani, dar vineri am cumparat niște dulciuri (chestii negre gumoase) și le-am mâncat pe toate! Cred ca de asta nu m-am simtit bine si astazi inca mai sunt bolnava si D, dar se pare ca s-a blocat undeva! Imi pare rau !!! Cred că ai găsit site-urile de depersonalizare interesante, ceea ce este asa, afara de cazul ca suferi de ea pentru că nu am sentimente, etc. și sunt atât de deprimata, dar a trebuit să pretend in fata tuturor că nu sunt. Sper că aveți o sărbătoare bancară bună

M. 05/08/15 at 11:58 PM Toată săptămâna trecută m-am simțit foarte obosită și puțin bolnavă. Calin, de asemenea, este cam stresat pentru că doarme prea puțin, merge 5 zile/săptămână la muncă și nu are suficient timp să se relaxeze. (...............) Sperăm că nu esti prea îngrijorata de operația pe colon care urmează!

M. 9/05/15 at 23:32 Astăzi suntem puțin mai bine, pentru că amândoi am avut timp să dormim mai mult. Oricum, în timpul săptămânii suntem extrem de obosiți și furioși din cauza oboselii. Există prea multe lucruri pe care trebuie să le rezolvam (.............)Nu am presupus că mananci dulciuri și că de asta nu te simți bine. Am încercat să spun altceva, dar din cauza modului meu de a vorbi in engleza, nu m-am facut înțeleasa. Cel mai bun mod de a înțelege sau de a mă face inteleasa este limba scrisă. Încă te mai simți rău?

J. 05/10/15 at 8:44 AM Ma bucur ca va simtiti mai bine (…………………)

M.12/05/15 at 22:48 (..........................) Nu știu ce să spun despre boala ta mintală despre care ai spus ca o ai din copilărie, pentru că nu m-ai zis prea multe despre asta.( ............................) Poate, operația nu va fi complicata și în curând vei fi acasă. Iti dorim: "Noroc!" și ținem degetele încrucișate pentru tine

J. 05/13/15 at 8:30 AM (...................................) Am căzut din nou de două ori și am fost în spital la Grimsby luni noaptea și pe perfuzie și am fost scanata - destul de înfricoșător fiindca a trebuit să sun 999 pentru ca nu ma puteam mișca. Psihiatrul a fost foarte drăguț și mă va duce la niște cursuri sa încerce să-mi facă creierul să funcționeze mai bine! Luna viitoare merg sa-mi scoata polii asa ca vom fi în contact când mă întorc

M. 19/05/15 at 21:46 Sperăm că operația a reușit și ultimul tău polip a fost extirpat. Poate că te-ai întors acasă și te simți puțin mai bine!?(.........)

J. 05/20/15 at 9:01 AM Da, am iesit acum, m-au ținut peste noapte pentru că era o procedură dificilă. Am ajuns acasă cam la 6 seara trecută. Operația a fost uimitoare am privit totul pe ecranul televizorului, astfel încât am putut vedea tot ceea ce făcea și i-au trebuit 3 1/2 ore să elimine acesti polipi prin intermediul unei camere blocata in fundul meu! Doamne a parut o vesnicie. A folosit forcepsuri, capcane, electricitate, argon (un gaz) pentru a elimina polipii, fără a deteriora colonul sau intestinul, a fost foarte priceput. Trebuie să mă întorc din nou peste 3 luni sa verifice dacă a gasit toate bucatelele. Asistentele au fost dragute și doctorul ăsta atât de deștept. (..................) Sper că tu și Calin sunteți bine

J. 05/22/15 at 3:31 PM Doar ce am fost sunata de la spitalul Lincoln și au raportat că nici unul dintre polipii pe care i-au eliminat nu a fost canceros, așa că toate lucrurile sunt clare până pe 7 septembrie când trebuie să trec prin aceeași procedură

M. 26/05/15 at 22:32 Ești acasă de o săptămână deja. Cum te simți după ce ultimul polip a fost eliminat? Poți mânca mai bine? Iei mai puține medicamente? Faptul că acești polipi nu erau cancerigeni, pare să fie un semn bun, dar poate că este mai important cum te simți! Suntem obosiți! (.....................). Incontinuare, iti dorim sănătate și să devii activa așa cum erai înainte de prima operatie!

J. 05/27/15 at 7:09 AM Da, am venit acasa a doua zi. Nu mă simt altfel pentru că nici măcar nu È™tiam că era acolo – hernia este problema, iar eu doar continu să iau pastilele. (.............................) Nu am vesti interesante să vă spun - NiÈ™te asistenti sociali vin să mă vadă joi, dar nu È™tiu ce vor?!

M. 4/06/15 at 22:11 Au venit asistentii sociali să te vadă? Dacă da, care a fost motivul pentru care au venit? Cum este sănătatea ta? S-a schimbat ceva? Noi suntem doar extrem de obosiți! Nu găsim o modalitate sa marim timpul de odihnă! (................................) Oricum, așteptăm niște vești bune de la tine!

J. 06/05/15 at 8:09 AM Da, asistenÈ›ii sociali au venit, dar nu au făcut nimic, doar au adus niÈ™te broÈ™uri pe care chiar le-aÈ™ fi putut obtine eu insami. ÃŽmi pare rău că va simÈ›iti aÈ™a de obositi – poate v-ar place sa incercati ceea ce fac eu È™i să vă odihniti după-amiaza = nu mai suntem tineri!

M. 8/06/15 at 16:28 (......) sperăm că sănătatea ta nu sa deteriorat. (..................) ne gândim să-ti facem o vizită, dacă sănătatea ta o permite.

J. 07/08/15 at 4:57 PM (.........) Alt lucru stupid în Anglia este că oamenii cred ca profesioniÈ™tii cu litere după nume sunt buni È™i reputaÈ›i – eu sunt, dar mulÈ›i nu sunt, dar sunt întotdeauna fericita să-i dau lui Calin atât o referință profesională cat si personala si sa pun literele RICS după numele meu. Nu m-am simtit prea rău È™i nu am fost bolnava de aproape o săptămână, deci este promițător ?! Mă gândesc să merg la un curs spiritual în două săptămâni gogaleste Arthur Findlay Colegiul Stansted fondator al spiritualismului, dar sunt speriata în caz ca sunt bolnava când ajung acolo este un curs de o săptămână(.)

M. 14/07/15 at 13:34 (......................) Poate ar fi mai bine să te uiți la cursurile locale oferite de Consiliul Județean Louth, colegiul Louth, bibliotecă sau alți furnizori locali de instruire, unde poți participa cu ușurință și care sunt pentru o perioadă mai scurtă de timp. (...........................) Cu toate acestea, dacă te simți mai bine și decizi să mergi la cursul de la Stansted, iti dorim să te bucuri de el! Apropo, ai făcut o altă sesiune de terapie cu femeia șaman despre care ai spus acum câteva luni?

J. 07/20/15 at 7:07 PM Sunt la Stansted acum - este sub tutela Colegiului Arthur Findlay din Stanstead și este o frumoasă clădire veche, care a fost lăsată de Arthur Findlay Spiritualismului. S-ar putea să fii interesata să citesti totul și să vezi fotografiile. Nu ma simt prea bine si in seara asta avem o sedinta de spiritism !!! Nu am fost la alta înainte. Sunt cateva persoane foarte pricepute aici care pot "citi" oamenii, dar cred că tu esti deja! Nici o altă veste vă voi trimite prin e-mail când mă întorc

J. 6/08/15 at 3:30 PM Nu-mi amintesc dacă ai spus că veniți în această sâmbătă. Ar fi bine și vă pot lua pe amândoi într-un loc nou sa mâncam micul dejun și putem merge din apartamentul meu! Sper că sunteți amândoi bine - Vă rog să-mi spuneți, deoarece va trebui să rezerv pentru 10.15 fiindca ei încep servirea mesei la prânz.

M. 7/08/15 at 17:36 Nu am spus că vom veni sâmbătă, să te vizităm. În această sâmbătă avem amandoi programare la dentist și sâmbăta viitoare am un test. Oricum ar trebui sa-ti facem o vizita intr-o duminică, poate cea viitoare. Ai spus că ne vei scrie despre cursul tău. Ce s-a întâmplat acolo și mai ales, cum te-ai simțit! Cum este sănătatea ta; este un pic mai buna? Sper sa te putem întâlni curând!

J. 08/08/15 at 12:09 PM Nu vă faceți griji putem aranja o altă zi, Sper ca totul sa mearga bine la dentist !! aghhhh! Cursul a fost un dezastru am fost foarte bolnava (mental) și a trebuit să vin acasă. A fost o risipă de bani, dar cel puțin am încercat. Am avut ceva urme de vindecare de la unul dintre mediile de acolo, dar in realitate nu ma simt altfel. Dacă te uiți dupa Arthur Findlay College Stansted, poți vedea ca este un loc frumos și mâncarea a fost excelentă, dar bineînțeles că nu am putut mânca mult.

M. 25/08/15 at 11:53 (.......................................) Incontinuare, suntem amandoi foarte obosiți și avem nevoie de odihnă. Calin se culcă târziu în week-end, așa că nu putem ajunge acasa la tine dimineața devreme. Dacă ai același program, în care trebuie să dormi 20 de ore, va fi dificil să ne întâlnim curând. Întotdeauna îl întreb pe Călin, când iti putem face o vizită, dar el nu știe pentru că este întotdeauna prea obosit și cred că ar trebui să te informăm despre vizita noastră, cel puțin cu o zi înainte. (..........) Dacă nu eram atât de stresați și am fi avut atat de multe de făcut, sănătatea noastră ar fi, probabil, mai bună decât este acum. Sperăm că sănătatea ta este cel puțin la același nivel la care era cand am scris ultima oară sau s-a îmbunătățit un pic.

J. 08/25/15 at 2:52 PM Pareți foarte stresati, dar lucrurile merg (ceea ce nu poate fi decât bine!) Sunt bine, dar am căzut de două ori acum în ultimele două săptămâni. (..................) Sunteti atât de inteligenti și pro-activi! Sper să va văd curand

J. 09/16/15 at 12:23 PM Nu știu dacă ați trimis vreun e-mail, dar am fost în spital în ultimele 17 zile și așa de slabita Va scriu din nou când ma simt puțin mai bine Sper că sunteți bine

M. 17/09/15 at 10:22 Ne pare rău că ai fost în spital atâtea zile, dar sperăm că te vei simți mai bine după asta. Este adevărat că ti-am trimis un e-mail și ne-am îngrijorat că nu răspunzi. (......................................) Ai spus în ultimul e-mail că te simti bine, dar ai căzut de 2 ori în 2 săptămâni. De ce se întâmplă acest lucru? Îți lipsește calciul sau suferi de anemie sau esti slăbita din alte motive? Ce faci în situația când cazi? Sperăm că în acest timp, cat nu am scris, situația sănătatii tale s-a schimbat într-un pic mai bine!

J. 09/18/15 at 10:17 AM Imi pare rău că nu v-am putut spune că nu sunt intr-adevar mai bine decât atunci când am fost, deși mancasem (când nu mancasem sau bausem mai mult de 7 zile) (............) Vom fi in legatura curând (.........)

M. 30/09/15 at 12:37 Problemele pe care le avem cu banii nu sunt atât de grave, dar necesită prea mult timp și nervi pentru a le rezolva. Banii sunt mai puțin decat cu câteva luni în urmă, iar acest lucru ne împiedică să facem treburile curente, sau să ne întârziem planurile. Pe de altă parte, vorbind despre ajutorul pe care l-am putea primi de la CAB sau alte organizații și instituții, pot spune doar că acestea sunt inutile. De la începutul sosirii mele în UK am încercat, să obțin cel puțin informații corecte, inclusiv de la CAB și pentru că nu am reușit, am început să ma informez singura.Acum am ajuns la performanta, nu numai să știu mai mult decât orice consilier din orice organizație sau instituție, dar știu cum, unde și când să folosesc aceste informații. Așa cum am spus mai devreme, asta îmi ia prea mult timp pe care l-as putea folosi pentru lucruri mai importante, dar mai ales prea multi nervi, în "lupta" mea cu instituțiile guvernamentale, care, recunosc, sunt mai puternice decât mine și abuzeaza de această putere. Cu toate acestea, orice problemă care ar putea apărea, poate fi rezolvată dacă esti sănătos. Dar când sănătatea nu este bună, orice altă problemă devine minora. Deci, problemele noastre financiare sunt minore față de problemele tale de sănătate, că nu te simți bine sau chiar te simți mai rău decât înainte. Poate, poti scrie mai multe despre cum poti, singura, rezolva problemele de zi cu zi: sa te imbraci, sa mananci, sa te misti imprejur, sa te aprovizionezi, curățenia personală și a casei și orice altceva. Dacă eram mai aproape, sau cel puțin dacă am fi putut avea mai mult timp, am fi putut cel puțin să te vizităm mai des! Pot spune doar că ne pare rău că situația sanatatii tale nu pare să se îmbunătățească cu toată asistența medicală din spital sau acasă! Încă sperăm că vor veni vremuri mai bune pentru tine!

J. 09/30/15 at 2:58 PM MulÈ›umesc Marylena È™i Calin, sunt foarte norocoasă din punct de vedere al finanÈ›elor, deoarece primesc PIP (Plata pentru Independenta Personala), cunoscuta anterior sub denumirea de IndemnizaÈ›ie de trai pentru persoanele cu dizabilități. Știu acum (de la sora mea, care este asistent social, că Guvernul a redus substanÈ›ial acest ajutor!) (.........................) Nu fac asta pentru că È™tiÈ›i că am atât probleme mentale, cât È™i fizice, dar nu primesc nici un alt ajutor in afara de bani, ceea ce este cel mai putin îngrijorator. Doar plătesc banii pe care-i primesc lui Tracey (fiica vitrega) să vină È™i să-mi curete apartamentul. AÈ™adar, îmi pare rău că nu am o soluÈ›ie reală la problemele voastre, aÈ™a cum spun mai sus. Cunosc CAB –m-am pregatit cu ei timp de È™ase luni până când m-am îmbolnăvit È™i trebuie să urmezi "sistemul", în ciuda faptului că ei spun ca vor lupta pentru oamenii fara bani Va doresc amândoura numai bine V-am spus că am căzut afara È™i acum am un picior rupt !!!!! Dar cel puÈ›in NHS mi-a dat o cizma dezgustătoare sa port È™i ea a redus durerea.

M. 27/10/15 at 14:14 (.....................) Am fost de câteva ori, pentru analize de sânge pentru revizuirea anuala a starii inimii. Anul trecut, i-am spus doctorului de familie, că, cred că am probleme cu rinichii și mi-a spus că nu am, dar după testele de sânge din acest an, s-a aflat că am avut dreptate, crezând că am. Tatăl meu a murit de accident vascular cerebral pe masa de operație pentru insuficiența renală și știu că boala de rinichi poate fi ereditară. Oricum, voi investiga pentru a vedea care este problema și eu îmi voi administra propriul tratament. (......................) Sperăm că sănătatea ta a rămas, cel puțin, la același nivel. Cum te descurci cu îngrijirea zilnică? Încă mai dormi la fel de mult cum o faceai; tot o dată pe zi mananci? Dar cum este cu iesitul in aer liber si ce mananci cand esti acasa? Încă nu simți vremea rece?

J. 10/31/15 at 6:56 AM (......... ..) Imi pare rău că ai probleme de sănătate. Ale mele continuă cu piciorul rupt și spatele dureros, dar starea lor se îmbunătățeste (..........)

M. 2/11/15 at 11:27 Spui că încă mai ai probleme cu piciorul rupt și cu spatele dureros, dar că situatia se îmbunătățeste. Dacă sănătatea general s-a imbunatatit, atunci suntem fericiți pentru tine! Problemele mele de sănătate nu sunt grave, sunt doar enervante. Mâine mă duc la fizioterapie, dar, știi ca nu am încredere în procedura obișnuită, așa că, cred că procedura de mâine nu va avea un efect real asupra călcâiului meu dureros. Dar, continui să-mi aplic procedurile și tratamentele proprii. (.....................) Oricum, mulțumesc, în avans, pentru gandul bun, chiar dacă ai mari probleme cu sănătatea! (........................... ..)

J. 11/03/15 at 6:50 AM vă mulțumesc pentru bunele voastre urari - sper că va fi bine la fizio (.....................)

M. 5/11/15 at 16:12 Am vorbit cu Călin și iti vom face o vizită sâmbătă, 7 noiembrie. Presupun că vrei să venim la tine acasă dimineața, așa că vom face tot posibilul sa fim acolo la ora 10:00.

J.11/06/15 at 9:38 AM Grozav și dacă doriți și mă simt destul de bine putem merge la Kenwick pentru micul dejun!

J. 11/08/15 at 7:32 AM Multe mulțumiri pentru cele două cadouri- sunteți cu adevărat amabili și grijulii Sper că v-ați bucurat de micul dejun ... Am fost OK și nu m-am simtit rău după ce m-am intins, așa că a fost bine. (................) Sunt asa mândră de amândoi

M. 23/11/15 at 18:02 (.......................) Ne bucuram că vizita noastră și micul dejun în afara casei, nu ti-au provocat probleme, din punct de vedere al sănătății. Cu toate acestea, dacă ai ieși în fiecare zi, cred că te-ai simți mai bine. Eu imi simt calcaiul mai bine, dar nu pentru că merg la fizioterapie (fizioterapeuta nu face ceva, doar vorbește cu mine despre ceea ce simt), ci pentru că îmi masez călcâiul cu o cremă pe care am primit-o din România. Nu am alte vesti; toate lucrurile sunt așa cum le-am descris când te-am vizitat. Iti dorim sănătate și tot ce este mai bun!

J. 11/26/15 at 9:46 AM Sper că vei primi "aprobarea!!!" foarte repede. Nu ma simt prea rău în momentul de față Te rog să-mi spui adresa voastra pentru a va putea trimite o felicitare de Crăciun

M. 18/12/15 at 10:48 Ți-am trimis un e-mail in 11/12, dar încă nu ai răspuns. Sperăm că esti bine în ceea ce privește sănătatea!

J. 12/19/15 at 10:40 AM (.........................) Sănătatea este la fel, dar încă mai am probleme sa tin alimentele în interior. Sper că sunteți amândoi bine și CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU MINUNAT LA AMANDOI

M. 27/12/15 at 7:32 PM Avem un sfârșit de an foarte ocupat și stresant. (............................) Am avut o audiere la Tribunalul Social din Lincoln, care a hotarat în favoarea mea. Acum aștept decizia DWP, care ar trebui să respecte hotărârea Curții. De asemenea, am fost la spital in Sutton din Ashfield pentru o evaluare neurologică, iar neurologul vrea să mă trimită la Nottingham pentru o scanare. Trebuie să fac cercetări, să aflu cum să ajung acolo, pentru că, Calin nu este liber de la muncă, să mă ducă. (......................) Sperăm că ai avut un meniu traditional pe masă și că ai cel puțin un pomisor de Crăciun în casa. De asemenea, sperăm că sănătatea ta este puțin mai bună.

  2016

M. 01/23/16 at 12:46 PM Sperăm că în această perioadă, in care nu am scris, starea ta de sănătate a devenit puțin mai bună sau, cel puțin, nu s-a deteriorat. Recent am primit decizia DWP care a respectat hotărârea tribunalului. Acum sunt în situația pe care am avut-o înainte de conflictul cu DWP. Acest lucru a îmbunătățit puțin, micul nostru buget. Am primit scrisoarea de la neurologie cu programarea pentru RMN în spitalul Sutton in Ashfield. Am încercat să comunic cu transportul voluntar, dar nu au răspuns. Cu toate acestea, am vorbit cu Calin și trebuie să mergem cu o oră înainte de plecarea lui obișnuită la muncă, pentru a ma putea prezenta la programare și mă va lua de la spital după muncă. Asta înseamnă că voi sta în spital cam 11 ore. Este un pic dificil, dar nu am o solutie mai buna (............)

J. 01/24/16 at 7:35 AM Mă bucur să aud că DWP au ajutat puțin. Iti voi da din nou acest numar pentru ca este GRATUIT pentru toata lumea din Lincolnshire si ii poti rezerva sa te ia si sa te aduca inapoi .. trebuie doar sa fii gata cu 2 ore inainte de programare. M-au ajutat de multe ori și m-au dus de fapt la spitalul Lincoln, luni, unde consultantul va face din nou o scanare și o endoscopie și poate să scurgă lichidul din zona stomacului. Este 0843...1556 dar cred că răspund doar de luni până vineri. Dacă ai vreo problemă cu transportul voluntar, spune-mi și o voi rezolva pentru tine.

M. 01/25/16 at 12:15 PM DWP nu m-a ajutat, din compasiune, dar a fost forțat să se conformeze deciziei Curții, care la rândul ei nu m-a ajutat, din compasiune, ci pentru ca a trebuit să aplice corect legea, la recursul meu documentat și bine susținut. Dacă transportatorul voluntar nu a răspuns solicitării mele, pe care am trimis-o săptămâna trecută, cred că nu mă vor ajuta cu transportul la spital, care este în Nottinghamshire. Cred că cea mai bună soluție este cea despre care ti-am scris: Calin sa mă duca acolo. Iti mulțumesc, totuși, pentru oferta de a mă ajuta!Iti dorim să fii sănătoasa și norocoasa cu noua scanare, endoscopie și scurgerea lichidului din zona stomacului.

M. 02/15/16 at 2:01 PM Au trecut două săptămâni de când am fost la Sutton în Ashfield pentru RMN, dar încă nu am primit rezultatele. Cu aproape 8 ani în urmă, mi s-a facut un CT în România și am descoperit că am o malformație in zona mediană a creierului. Neurologul din România a vrut să mă trimită să fac RMN, dar am refuzat. Neurologul britanic, inițial, a vrut să mă trimită pentru a testa cantitatea de dopamină din creier, pentru a determina dacă am boala Parkinson; dar mi-a trimis să fac un RMN. Oricum, cred ca RMNul asta a fost primul, dar și ultimul pe care il fac. Deci, nu am nici o veste, nici de la spital, nici de la HO. Călin a fost bolnav în acest weekend. A avut o durere puternica de stomac, după o vizită la Lincolnshire Otter. Am vrut să chem o ambulanță, dar i-am aplicat tratamentele naturale pe care le cunosc și, pentru că au fost eficiente, am renunțat. Se poate ca tu să fi fost la spital pana acum, pentru o nouă colonoscopie și ne poti da știri, care sperăm că nu vor fi mai rele decât cele precedente. Sperăm că sănătatea ta este, cel puțin, ca atunci când ne-ai scris ultima oară.

J. 02/15/16 at 2:42 PM Îmi pare rău să aud despre scanarea RMN etc. Cred că ar trebui să-l suni pe doctorul tău și să-l întrebi dacă consultantul a trimis raportul, știind însă cât de încet este NHS, cred că ar fi încă de asteptat? Cred că, dacă Calin este mai bine, trebuie să suni la 111 sau 999 ca să-i ofere putin ajutor, te rog? Există un virus neuro care este rau și poate că el ar putea avea asta? Am fost din nou în spital, pentru că nu pot să tin alimentele înăuntru și acum încearcă pe mine o noua tableta anti-boală. M-a costat doar tariful taxiului peste 80 de lire ca sa obțin tabletele. Inca mai astept endoscopia si scurgerea lichidelor (daca ei decid sa faca asta) SUNTEM PRAPADITE NU-I ASA!?(................) Va doresc numai bine si va rog sa ma tineti la current

M. 02/17/16 at 2:01 PM Nu am nici un motiv să sun la GP deoarece în ultimii 2 ani s-au schimbat foarte multi și pentru că, dacă vreau să găsesc ceva, pot face acest lucru online și pot afla din contul meu NHS. Am rezolvat problema de sănătate a lui Calin în exclusivitate cu tratament naturist, așa că nu am nici un motiv să sun la 111 sau 999. Dar ceea ce mă îngrijorează și ma nedumereste acum este motivul pentru care nu poti tine mancarea în interior. De asemenea, nu înțeleg de ce șoferii voluntari nu te-au dus la spital, dispensar, farmacie! (............................) Sperăm că, cu noul tratament, vei fi un pic mai bine!

J. 02/23/16 at 12:29 PM Imi pare rău dar am fost din nou în spital din diferite motive! Am crezut că am răspuns la e-mail, dar laptopul meu nu funcționează prea bine. Sper că tu și Calin sunteți bine

M. 03/15/16 at 3:36 PM Ieri am fost la doctor pentru problema digestivă a lui Calin. Asta, pentru a-i fi prescrise câteva analize; apoi vom stabili un diagnostic și propriul nostru tratament. Cu toate acestea, se simte mult mai bine după o dietă serioasă, fără lapte, ouă, grăsimi, dulciuri cu zahăr, cafea, bere și fructe și legume crude. Bea 2 cani de ceai de musetel și tei/zi, îndulcit cu miere de salcâm, mânica puțin, are mese frecvente, mestecă mâncare bine și nu se enerveaza la masă. Când am intrat, împreună cu el în cabinetul medical, doctorita a întrebat dacă sunt soția lui și mi-a spus că par de 30 ani. Asta ne-a amuzat, dar, de asemenea, a pus la îndoială, serios, abilitatea ei. Deci, rămânem la concluzia că mergem la doctor, doar pentru a obține documentele de care avem nevoie și pentru a fi trimisi la analize, care altfel nu se pot face și dupa care hotărâm un diagnostic și un tratament adecvat. Am primit rezultatul RMN, care spune, ceea ce știam deja, și anume că am o leziune in mijlocul creierului (posibil de la niste lovituri cu o cutie montată pe un stâlp și pe pavajul unei străzi pe care am alunecat). Oricum, nu voi lăsa doctorii să imi umble in creier! Nu avem alte știri, dar poate că tu ai. Amândoi sperăm că într-o zi, vei fi mai bine și ai putea merge pe afara mai bine decât în pubul din apropiere.

J. 03/17/16 at 1:38 PM Buna ambilor și vă mulțumesc pentru e-mail. Îmi pare rău că nu am fost în contact, dar am fost din nou în spital și a trebuit să sun din nou la 999 de cateva ori. Nici psihiatrul nu este de ajutor. Bine facut Calin pentru rezolvrea problemelor digestive - poate că am nevoie să învăț de la voi și voi încerca "ceaiul"! Mă bucur că esti doar de 30 !!!!!!!!!! Îmi pare rău pentru RMN, dar spui că deja știai asta. Nu mai ies de cand sunt mereu bolnava, dar am fost la Kenwick in aceasta dimineata cu Tracey (fiica vitrega) si am mancat un sandviș cu sunca !! Dragut!

M. 03/24/16 at 4:04 PM La mulți ani pentru cei 64 de ani! Amândoi iti dorim sanatate! Așa cum ti-am spus de mai multe ori, iti dorim să fii femeia activă care ai fost înainte, să te bucuri de primăvară, de întâlnirile cu prietenii și cunoștințele, de un prânz plăcut și de tot ceea ce te-a bucurat în trecut, nu cu mult timp în urmă!

M. 04/08/16 at 12:44 PM (...................) Am mers la doctor, mai ales pentru că, Calin voia să se convingă dacă un medic știe mai bine decât mine să dea un diagnostic prin analizarea rezultatelor testelor. Și s-a convins că de la un doctor are nevoie doar să-l trimita la analize, pentru că eu nu am voie să fac asta și pentru că eu știu să interpretez rezultatele și să stabilesc mai bine un diagnostic și un tratament adecvat. Pentru mine doctorita nu știa ce să spună, așa că am fost trimisa la Reumatologie. Oricum, a făcut o alta gafa. I-am spus că nu vorbesc atât de bine limba engleză ca fiul meu și ea a dictat scrisoarea pentru Reumatologie spunând că vorbesc o engleza saracacioasa și am nevoie de cineva care să traducă. Mi-a spus că, Calin poate merge cu mine și am spus că mă descurc fără el și fără interpret. Nu m-am supărat pentru gafa ei, dar mi-a întărit ideea că ii lipsește capacitatea intelectuală! (...................) Sperăm că ai avut o sărbătoare plăcută de Paști în compania sorei tale. De asemenea, sperăm că sănătatea ta s-a îmbunătățit chiar și puțin!

M. 04/25/16 at 2:59 PM (.............) Cu toate acestea, într-un weekend viitor, vom veni să-ti facem o vizită (... ..) Călin nu mai are probleme digestive pe care le-a avut, dar continuă să bea ceai de musetel și gătesc dietetic. Am probleme cu articulațiile, venele și pielea; dar nu este nimic nou sau prea complicat sa le tratez. (...... .. ...) Cum iti petreci timpul acum când a venit primavara? Sperăm că sănătatea ta este puțin mai bună acum, că este puțin mai cald afară. Poate te poți plimba și socializa!

J. 04/26/16 at 6:30 AM Buna vă mulțumesc pentru e-mail calculatorul meu a fost fraudat și doar ce il am functional din nou. Felicitări pentru realizarea ta, dar îmi pare rău că nu cred că sunt suficient de bine sa vin să te văd, dar ar fi minunat să vă văd după dacă puteți aduce fotografii și certificatul. Mă bucur că, Calin e mai bine eu am mai multe programari la spital, pentru că nu tin alimentele

M. 05/19/16 at 11:45 AM Nu am scris de ceva vreme, pentru că nu mă simt prea bine. M-am luptat timp de o lună cu dureri reumatice și artrita. Piciorul drept este mai rău și acum mijlocul mă supără. Am o stare de rău, probabil din cauza lipsei de vitamine și minerale. Am exagerat puțin cu munca, în interiorul casei și în grădină; poate din cauza asta și a faptului că dorm prost și nu mă simt odihnita, ca întotdeauna de altfel. Cu toate acestea, Calin este sănătos, chiar dacă foarte obosit. (.................. ..) Ai spus în ultimul e-mail că vei merge din nou la spital deoarece nu ții mancarea în interior. Cred că nu este singura problemă pentru care mergi atât de des la spital! Atât de multe vizite la spital și tratamentele medicale nu au schimbat nici măcar un pic situația sanatatii tale? Acum, că vara este aproape, poate că poți ieși cel puțin 1-2 ore pe zi pe banca de afara! Noi, eu si Calin, credem că, poate cu tratamentul pe care îl faci, vei fi puțin mai bine! Poate că în viitor ne poți da această veste!

M. 06/15/16 at 3:54 PM Ți-am scris două e-mailuri, dar nu am primit nici un răspuns. Sper că ești cel puțin la fel cum erai și când te-am vizitat ultima oară. Poate că nu ai răspuns, deoarece, după cum ai spus în ultimul e-mail, s-ar putea să fi avut și să ai mai multe programari la spital. Sperăm că lucrurile merg bine și că nu mai ai problema sa nu poți tine alimentele în interior! (............................... ..) Eu incă mai am probleme cu picioarele. Am fost la specialist, dar, așa cum era de așteptat, nu a făcut ceva sa ma ajute. Dar știi, ca eu rezolv problemele noastre de sănătate.

J. 06/19/16 at 6:54 AM Nu m-am simtit foarte bine și nu mi-am verificat nici măcar e-mailurile - imi pare rău (...... ... ....) Îmi pare rău că, Calin continuă să fie obosit dar muncește din greu Sper că sunteti bine

M. 07/25/16 at 5:17 PM (............................. ..) Acum eu și Calin deținem, fiecare dintre noi, două pașapoarte și vom vedea cum vom putea călători, pentru că nu avem mulți bani, timp și sănătate. În ceea ce privește sănătatea, continui să am probleme cu picioarele, nu atât de mari cum am avut, pentru că vremea este mai caldă și fac gimnastică în fiecare zi. Cred că săptămâna trecută am avut probleme cu inima și anemia, deoarece a fost prea cald afara și pentru că greutatea mea o depășește pe cea normală cu 12-13 kg. Calin continuă să fie foarte obosit, deoarece se culca prea târziu noaptea și doarme puțin. El cantareste mai mult decât normal și suferă din punct de vedere mental pentru că nu are timp pentru el însuși. (..................................) Cum stai cu sănătatea, ești puțin mai bine ca înainte? Ai fost spitalizata în ultima vreme? Mergi, cel puțin, în curtea din față pentru o discuție și pentru a respira aerul de afară? Ce mananci si unde? În ultimul timp, reușesti să ții mâncarea inauntru?

J. 27/07/16 at 6:48 AM Nu știu dacă mi-ai trimis e-mail pentru că laptop-ul s-a stricat. Am fost în spital 4 săptămâni și apoi o săptămână la recuperare asa ca imi pare rău dacă ați fost în contact și cred că nu am răspuns.

M. 07/27/16 at 11:31 AM (…………………….) Speram ca te simti mai bine dupa spitalizare si recuperare!

M. 9/08/16 at 13:20 Ți-am trimis două e-mailuri, 1 în timp ce erai în spital și al doilea când ai ieșit din spital, dar încă nu ai răspuns. Sper că acest lucru se datorează faptului că nu aveai funcțional laptopul, și nu pentru că sănătatea ta s-a deteriorat. Poate poti răspunde acum. Sperăm să te simți puțin mai bine!

J. 08/10/16 at 8:34 AM Acum am fost la recuperare o săptămână, dar m-am externat pentru că era atât de dezgustător ... câinii stateau pe mese pe fetele de masă și apoi lingeau canile. Mă simt puțin mai bine mulțumesc. Mi-au schimbat o mulțime de medicamente și am încetat să mai beau whiskey! Toată lumea spune că arăt mult mai bine. Sper că tu și Calin sunteți bine ar fi bine să vă văd

M. 31/08/16 at 15:53 De cel puțin 3 săptămâni, încerc să-l conving pe Calin să se trezească dimineața în timpul we-ului, să mergem să te vizitam. Dar întotdeauna am eșuat pentru că este atât de obosit să se trezească dimineața să meargă la munca, incat asteapta cu disperare we-ul să doarma până la prânz. Din păcate, știm că tu dormi mereu după prânz. Sau nu mai dormi atat de mult, acum ca medicatia ta s-a schimbat!? Eu de altfel, sunt obosita tot timpul din cauza programului lui Calin (......... ..). Mă duc la culcare devreme noaptea, dar problemele de sănătate pe care le am nu mă lasă să dorm suficient și somnul nu este odihnitor. Prin urmare, toată ziua sunt amețita și lipsita de energie. Dacă eu sunt așa, având în vedere că nu am probleme grave de sănătate, îmi pot imagina cât de greu trebuie să fie pentru tine. Oricum, speram ca noul medicament care ti-a fost prescris sa-ti imbunatateasca sanatatea! Sperăm că uneori esti vizitata de vechi prieteni și rude! Poate acum când te simți puțin mai bine, ieși și socializezi cu oamenii. Ne gândim mereu la tine si iti dorim sănătate!

J. 09/01/16 at 8:54 AM Ce bine că aud de voi, dar îmi pare rău că tu È™i Calin nu va simÈ›iti prea bine. După ce am ieÈ™it din spital, am fost trimisa într-un sanatoriu de recuperare care era îngrozitor, dar spitalul mi-a schimbat medicamentele È™i acum pot mânca mai bine, aÈ™a că este bine. Dacă simtiti ca ati veni, mă voi asigura că sunt treaza È™i jos din pat oricât ar fi ora – ar fi minunat să vă văd È™i fotografia ta.

M. 8/09/16 at 16:24 Am vrut să iti facem o vizită săptămâna trecută, dar am avut mari probleme cu piciorul meu drept, care doare, din această primăvară. Bănuiesc că nu este numai articulația, dar ar putea fi venele și nervii din picior care sunt presați. Când iau un medicament românesc pentru calmarea nervilor, piciorul se elibereaza putin de durere, dar, după cum știi, nu iau sau abuzez de medicatia sintetică; așa că, câteodată doar mă odihnesc și nu am dureri mai mari. (.........) Oricum, sper că până în octombrie putem veni să te vizităm. Dacă spui că te simți mai bine cu noul medicament, sperăm că poți ieși puțin.

J. 10/16/16 at 10:29 AM Ce bine că aud de tine și Calin (......... ...) Sper că boala ta nu este prea rea. Eu încă nu beau whiskey și pot mânca acum destul de bine, de fapt mănânc prea mult! Puteți să mă sunati oricand (......... ...) pentru a vedea dacă voi fi bine să ma vizitati a doua zi n-o pot face miercurea, pentru ca mă duc să văd un psiholog care mă ajută cu boala mea mintală. Ar fi bine să va văd și să mergem pentru o gustare sau o cafea.

M. 14/11/16 at 17:22 Sperăm că sănătatea ta este la fel de bună sau mai bună decât ai spus în ultimul e-mail! (....................................... ..) M-am simțit mai bine pentru o vreme, dar acum am probleme din nou cu piciorul drept, probabil pentru că vremea se schimbă adesea sau este altceva care doare. Am avut o programare la neurolog la Lincoln, dar a trebuit să o anulez pentru că nu am transport și spitalul nu mi-a oferit transport gratuit. Amândoi ne gândim mereu la tine, dar am avut și avem probleme și prin urmare nu știu ce să-ți spun despre vizita la tine!

J. 11/15/16 at 10:41 AM (............) Imi pare rău că piciorul te supara ai încercat schema gratuită de Transport la Spital, care este Tel: 0843..1556 Eu ma calific astfel ca nu văd de ce tu nu? Nu sunt știri aici. Avem un bărbat într-unul din apartamente care este un adevărat "tiran" și supără pe toată lumea - este foarte neplăcut. Mi-a spus câteva lucruri urâte, așa că l-am raportat, dar mă îndoiesc că vor face ceva. Încă mai mănânc destul de bine și am încetat să mai văd psihologul-a fost foarte plăcută și utilă. Sper că va tineti bine pe cat posibil

J. 12/19/16 at 10:10 AM Ce faceti voi. Eu sunt ok, dar aici sunt probleme la apartamente, cu oameni care sunt obraznici unii cu alții și par să fie cu mine mai rău decat cu toti. Te rog să-mi trimiți adresa voastra ca sa vă pot trimite o felicitare de Crăciun și Anul Nou

J. 12/27/16 at 11:46 AM Știu că tocmai mi-ați trimis un e-mail și am început să răspund și a dispărut! Asa ca poate primiti o jumătate Eu nu prea bine

M. 27/12/16 at 11:28 Am sunat de mai multe ori, dar dacă nu ai răspuns, am presupus că nu esti acasă sau că dormi, așa că nu am putut veni. (................) Ne pare rău că nu am putut veni ieri, dar ne gândim tot timpul la tine și iti dorim să fii sănătoasa și pace cu vecinii !

J. 12/27/16 at 11:48 AM Îmi pare rău că nu am răspuns la telefon, dar am stat mai mult în pat și nu mă simt foarte bine. "tiranul" s-a dat la mine în ziua de Crăciun și l-am raportat la Poliție, dar nu vor face nimic. A luat si alți oameni să mă hărțuiască. L-am solicitat pe Proprietar care este o Asociație de locuințe și m-au vizitat, dar nu vor face nimic. De asemenea, am solicitat un Avocat să-i trimită o scrisoare, dar el nu se oprește încă. Nu am ieșit din apartament de la Crăciun. Sper că voi fi mai bine de Anul Nou Vă doresc amândoura un AN NOU MINUNAT

M. 29/12/16 at 13:12 De ce crezi că acei vecini obraznici te agresează? Ce motive, spune vecinul ca are, sa te terorizeze? Te brutalizeaza verbal sau fizic, sau ambele? Poate Tracy ar putea vorbi cu acel vecin să-l liniștească! Vecinul este bolnav mintal? Unde locuiește? Iti pun aceste întrebări, fiindcă nu înțeleg de ce ai fi hărțuita de acest vecin; de ce crede că-l deranjezi. Ai spus că după ce ți-au schimbat medicatia și ai fost la psiholog, te simți mai bine. Trebuie să schimbi din nou medicatia? Cum stai cu orele de somn și masa? Sperăm că toate aceste chestii ar avea o rezolvare ca să nu fie atât de stresanta!

J. 12/29/16 at 4:10 PM Da, am fost un pic mai bine după ce am văzut-o pe psiholog și ea a constatat că problema mea este că întotdeauna încerc să pun nevoile celorlalți deasupra alor mele! Intimidarea este poveste lungă și a început atunci când o femeie m-a numit " SPION". Am incercat sa spun ca nu eram, dar este o mare mahalagioaica si l-a luat pe Presedintele grupului si alti doi sa fie impotriva mea, de partea ei. Situatia se înrăutățește și mai mult si asta se întâmplă din septembrie. Am incercat cu Politia, Proprietarul si acum ei o fac mai rea, trimitand plangeri despre mine si proprietarul vine sa ma vada pe 10.1.17-Nu stiu de ce sunt acuzata dar sunt ingrijorata ca vor incerca sa ma evacueze. Ati avut un Crăciun frumos? Vă informează ce se întâmplă 2017 FERICIT

  2017

M. 01/03/17 at 4:53 PM Sperăm că anul nou să-ti aduca lucruri mai bune decât anul trecut și cu siguranță mai multă sănătate. Sunt curioasa să știu de ce vecinii spun că ești spion. Ai un binoclu pe care îl folosesti pentru a spiona in casele vecinilor și a-i raporta autorităților? (râde). De ce ai fi evacuata de către proprietar? Acest lucru se întâmplă uneori pentru un comportament antisocial dovedit! Nu cred că poți fi evacuata pentru asta! Oricum, sperăm că lucrurile se vor clarifica între tine și vecinii care te agreseaza și vei avea pace!

J. 01/16/17 at 1:39 PM Sper că sunteți amandoi bine. Incă sunt terorizata și acum am fost amenințata cu evacuarea, pentru că toți agresorii s-au unit și doar mint. Am facut cerere la o altă Asociație de locuințe și am o întâlnire mâine (...................)

M. 25/01/17 at 13:59 Ti-am scris la începutul lunii ianuarie, dar nu ai răspuns. Poate că nu ai primit e-mailul sau nu l-ai văzut.(.....................) Nu înțeleg de ce vecinii continuă să te deranjeze dacă ai facut cerere pentru altă locuinta. De asemenea, încă nu înțeleg de ce ti-ai spiona vecinii, în folosul cui și cum ai face-o!!!! Oricum, sperăm că medicatia te poate ajuta să te simți mai bine, cel puțin fizic!

J. 01/25/17 at 3:27 PM Vecinii sunt împărțiți în două grupuri, un grup care încearcă să-i controleze pe ceilalți asa ca desigur am vorbit și acum sunt invinuita pentru tot. Trebuia sa-mi tin gura, dar mă știi că sunt prea onesta! Un grup spune că il spionez în salon pentru a spune celuilalt grup și nu am facut-o! M-am uitat la alte proprietăți aici, în Louth doar în caz ca încearcă și mă evacuează, dar nu cred că vor îndrăzni pentru că va face imagine proasta Proprietarului care este o Asociație pentru Locuințe (ca ACIS) L-am auzit pe Manager și pe unul din agresorii vorbind despre mine si despre sanatatea mea mintala si nu cred ca a fost foarte bine pentru ca se presupune ca este confidential! Sper ca lucrurile sa devina mai bune pentru voi

M. 02/07/17 at 2:35 PM (…………………) Cum a fost vizita sorei tale? Deci cum te simÈ›i în ultima vreme? EÈ™ti puÈ›in mai bine? Mai ai probleme cu vecinii? Noi suntem la fel ca întotdeauna, obosiÈ›i È™i săraci!

J. 02/07/17 at 3:24 PM (.......) lucrurile s-au înrăutățit, iar când sora mea a venit, m-a ignorat și s-a dus la toți ticalosii, și-a luat toate nr lor de telefon și contactele și a adus un alt ticălos să-mi spună lucruri pe care nu le facusem. De asemenea se aștepta să plătesc pentru vizita ei, toate biletele de tren, taxiuri, mese, vin etc. și apoi și-a petrecut timpul cu agresorii și cu un "BARBAT nou". Apoi el a fost asa badaran cu mine la plecarea ei Mă simt foarte supărată și am chemat azi psihiatrul pentru că simt că nu sunt așa de bine (.......)

M. 03/08/17 at 1:06 PM (.......................) Deși amândoi avem probleme cu somnul, sănătatea noastră nu este prea rea. Aș vrea să încep să muncesc în grădină, dar mă simt prea obosita, pentru că dorm foarte prost noaptea. Deci totul este la fel ca înainte, foarte monoton și enervant. Nu-mi pot imagina cum iti ocupi timpul! Cum se comporta, în ultimul timp, vecinii tăi, mai ales cei agresivi? Sănătatea ta s-a îmbunătățit, acum că vremea s-a încălzit? Din ce motiv, sora ta s-a comportat atât de rău cu tine, are un scop?

M. 24/03/17 at 11:21 Am scris acum ceva timp, dar nu ai răspuns. Sper că nu te simți rău și că problema ta cu vecinii agresori s-a atenuat. Oricum, iti dorim, La Multi Ani, pentru mâine și, pentru totdeauna, fii sănătoasa și activa! Situația noastră este la fel de stresantă ca întotdeauna, deci nimic nu sa schimbat!

J. 03/24/17 at 4:29 PM Vă mulțumesc foarte mult pentru urari Am fost din nou în spital în ultimele două săptămâni, dar ei nu pot face nimic. Trebuie sa incetez sa mai beau whiskey si vad pe cineva in legatura cu asta, dar exista o lista de asteptare lunga, Imi pare rau sa aud ca inca mai aveti probleme, si eu cu banda asta de idioti aici !!!

M. 21/04/17 at 14:56 (..............) Am unele probleme de sănătate, dar, comparativ cu ale tale, acestea sunt minore. (.............) De ce medicii nu mai au nimic de făcut pentru tine? Vrei să spui privind ultima operație? Ai spus într-unul din e-mailuri ca nu mai bei whisky, dar din ultimul e-mail aflu că nu l-ai lăsat. Ce ai făcut cu cererea pentru o altă casă? Este altcineva care insista să te muti de acolo? Cum se comportă vecinii cu tine în ultima vreme? Ai același program care înseamnă că dormi 20 de ore și iei o mulțime de pastile? Mai mergi la psiholog, sau inca aștepți programarea? Sperăm că nu esti asa de rău cum înțelegem din e-mailurile tale.

J. 04/23/17 at 8:10 AM (........................ ..) Nu mai beau whiskey de aproximativ 6 luni, dar la Crăciun am băut ceva È™i acum m-am intors la baut de departe prea mult zilnic. Vad Dependenta in legatura cu asta, dar ia atât de mult timp. Chirurgii nu pot face nimic pentru operatia mea esuata din cauza riscului de infecÈ›ie, care ar fi foarte rău È™i grav. ÃŽmi pare rău dacă am făcut situatia să sune atât de rău ....Sunt! Dar nu vreau s-o pun pe spatele altcuiva Intentionez sa ma mut si voi lupta în Tribunal dacă vor să mă evacueze. Am cheltuit o mulÈ›ime de bani pe acest apartament È™i nu imi permit sa ma mut, aÈ™a că “este mai bine să fiu cu Diavolul pe care îl È™tiu mai degrabă decât să ma mut È™i să găsesc alt Diavol pe care nu-l È™tiu!”!(zicala Englezeasca)Pot ajuta cu oricare dintre problemele voastre?

M. 05/15/17 at 2:42 PM Ai întrebat dacă ne poți ajuta cu ceva pentru a ușura problemele pe care le avem. Doar ureaza-ne noroc, ca lucrurile să funcționeze bine și rapid. (..................). Pentru că eu sunt singura care munceste în casă, Calin neavand timp, fac asta într-un timp destul de lung. Mai avem și alte probleme care privesc securitatea noastră financiară, pe care trebuie să le rezolv și pentru care trebuie să citesc foarte mult. Calin are 5 zile lucrătoare/săptămână și școala. (.....................) este foarte stresat și ocupat (...............). Poate, totuși, într-un fel își face timp să venim in vizită în această vară. Dacă ai vesti despre sănătatea ta și despre relația ta cu vecinii, te rugăm să ne anunți. Sperăm ca lucrurile să rămână la fel sau sănătatea și relația cu vecinii să se fi îmbunătățit.

M. 12/06/17 at 13:07 Ti-am scris acum câteva săptămâni, dar nu ai răspuns. Poate că ai fost, in spital din nou, sau s-a întâmplat altceva. Sperăm că esti, cel puțin, în aceeași stare în care ai fost la ultimul tau e-mail! Iti dorim sănătate și lucruri bune să ti se întâmple!

J. 06/13/17 at 9:31 AM Da, ai dreptate și de data asta am fost internata in spital de 2 ori timp de aproximativ două săptămâni de fiecare data. Nu pot să mănânc și am varsat sânge. Acum am iesit și mă simt puțin mai bine, așa că vă mulțumesc atât de mult că ați intrebat de mine.

M. 14/07/17 at 12:07 Se pare că mergi foarte des la spital. Poate că acum ești din nou acolo, așa că aștept noutăți când le poți da. Cum stai cu sănătatea in general și cu situația socială față de anul trecut? Sunt lucrurile la fel sau nu? Preferi să stai în spital sau acasă și de ce? Cum iti petreci timpul, când te simți mai bine? Noi nu am făcut progrese în privința chestiunilor de care trebuie să ne ocupăm. Așteptăm tot felul de răspunsuri, dar timpul pare să fi înghețat. Calin este mai obosit din cauza muncii și pentru că se duce la culcare târziu noaptea. Cu toate acestea, sănătatea noastră nu pare a fi rea, cu excepția oboselii permanente. Nu știu altceva ce sa spun, dar vei afla că ne gândim des și vorbim despre tine! Iti dorim să fii mai bine și să socializezi!

J. 07/16/17 at 8:14 AM Da, se pare că petrec mai mult timp în spital, dar nu este ceva să poată face pentru mine...este un amestec de operație eșuata pe care am avut-o și stare de rau și boala mintala și bautul whiskyului! Mi-ar plăcea să fiu mai bine și să socializez, dar este dificil să ieși când te simți rău și nu vreau să fiu bolnava în mașina cuiva sau in restaurant. Imi pare rău că pareti să aveti probleme cu chestiile voastre(...................)Sunt încă agresata aici! Îmi pare rău că, Calin trebuie să muncească atât de mult, dar este mai bine aici în Anglia decât ceea ce ati avut în România? Cel puțin aveți compania unuia celuilalt ceea ce este minunată. Computerul "a murit" săptămâna trecută, așa că nu știu dacă am pierdut emailul/rile anterioare și vă mulțumesc pentru binevoitoarea voastra grija. Vad alți doi psihiatri în următoarele două săptămâni și se pare că nu vor sa fie responsabili pentru toate tabletele pe care mi le prescriu? Vă doresc amândoura cele mai bune urari pe care le pot dori

M. 08/18/17 at 4:17 PM Scriu rar deoarece adevărul este că am multe probleme, a căror rezolvare durează și pentru că sunt foarte obosită. Adesea adorm în fața calculatorului din cauza somnului rau de noapte. Calin este și mai obosit din cauza muncii de 5 zile/săptămână și a școlii. În ultimul e-mail, spui că inca mai bei whisky, dar într-un e-mail mai vechi ai spus că nu mai bei. Ai incetat vreodată să bei whisky? De asemenea, spui că nu socializezi pentru că nu vrei să fii bolnava în mașina cuiva sau în restaurant. Dacă nu ieși, cum îți rezolvi problemele personale, mâncarea, cumpărăturile etc. Nu înțeleg cum s-ar manifesta boala în mașina cuiva, dar poate imi explici. Cum iti petreci timpul ziua? Te uiți la televizor, discuți cu prietenii online, faci treburi casnice, practici vreun mestesug? Cine te vizitează? Mai este femeia mai în vârstă pe care ai avut-o ca prietena anul trecut? Ești mai bine la spital decât acasa? Vorbești cu cineva din reședință sau ai probleme cu toți locatarii din cauza celor care te hărțuiesc? Ne pare rău că sănătatea ta fizică nu se îmbunătățește. Probabil că de asta ai probleme mintale. Dar poate că nu iei atât de multe pastile, mai ales cu whisky și nu dormi atât de mult ca în ultima vreme și ai găsit ceva de făcut în timpul zilei!

M. 09/13/17 at 10:40 AM Nu ai răspuns la e-mailul meu și de asta suntem îngrijorați. Poate că te-ai întors la spital, sau ai avut probleme cu laptopul sau nu ai văzut e-mailul meu. Sperăm că problemele tale de sănătate nu s-au înrăutățit.

  SFARSIT

M. 11/10/17 at 10:41 Nu mi-ai răspuns de mult timp la e-mailuri. Poate că ai fost în spital pentru o perioadă mai lungă de timp sau laptopul tau s-a stricat din nou! Oricum, sperăm că sănătatea ta nu s-a agravat. Noi suntem, ca de obicei, foarte obosiți și ocupați cu diverse probleme. Poate poți scrie ceva despre tine, cum iti petreci timpul. Iti dorim sănătate, pace cu vecinii și socializare!

J. 10/12/17 at 12:23 PM Draga Marylena Numele meu este Tracey și sunt fiica vitrega a lui Judie. Cu mare tristețe trebuie să vă spun că Judie a murit. Tocmai trec prin e-mailurile lui Judie încercând să informez cat mai multa lume pot. Mulțumesc ca ati tinut legatura cu Judie de-a lungul anilor, știu că a apreciat foarte mult. Vă doresc toate cele bune în viitor. Tracey

M. 10/13/17 at 4:33 PM Draga Tracey Condoleanțe pentru pierderea suferită. Călin și cu mine am fost profund intristati să auzim această veste proastă, deoarece între noi a existat o legătură specială, Judie fiind unul dintre puținii oameni care ne-au ajutat să începem o nouă viață într-o țară străină. A fost o lungă suferință după o operație nereușită. Dacă ai timp, să ne spui unde este îngropată, să-i aducem un ultim omagiu! cele mai bune urări Marylena & Calin

  ODIHNESTE-TE IN PACE!
2007/2008

Comments

Popular posts from this blog

PROTEST against the Conservative Party campaign for the general elections 7.05.2015

Who took our dignity and self-respect! I’d have comments on each paragraph from the electoral leaflet of the Conservative Party' candidate in the ---constituency; but in this open letter, I shall refer and consider only the paragraph entitled "Immigration". Some may consider that it “instigates to racism”, but I am more tolerant and open to arguments in order to refute this opinion. Paragraph, from Sir Edward Leigh electoral leaflet, inserted here: “IMMIGRATION: Our Regaining control over our borders is an absolute priority. Free movement of EU citizens doesn’t work when you have countries as diverse as Britain or Sweden on the one hand and Bulgaria and Romania on the other. We need to see a move to a more balanced, managed system of migration that restricts economic migrants while allowing talented people in.” My family consists of two members: me and my son. We live on the hill. My name is Marylena C.Goia; I am 61 years old, a Romanian national and permanent resi

DESPRE TIGANI (cine sunt si ce vor)-PRIMA PARTE

Voi avea cateva postari privindu-i pe tigani. Nu voi scrie aici ceea ce am citit prin diverse sau am auzit de la diverse persoane, ci despre experienta mea si eventual a lui Calin cu si legata de ei. Nu pot spune ca sunt un popor, pentru ca ei, de fapt sunt raspanditi in toata lumea si au luat nu numai infatisarea poporului in a carui tara s-au stabilit….sau…nu, dar si limba, cultul , obiceiuri si chiar nationalitatea. Cand eram copil, in Romania, parintii mei, mergeau la filme indiene, care intr-o anume perioada au fost foarte populare acolo (imi amintesc de “Vagabondul” cu Raj Kapoor). Pe vremea aceea, adica in epoca comunista erau multe cinematografe in Constanta. Oriunde se difuzau filme indiene erau cozi uriase la casele de bilete. Romanii nu prea aveau loc, din cauza tiganilor, care se inghesuiau cu familiile lor la intrare. Asta, pentru ca, spuneau ei ca indienii sunt fratii lor, etnia tiganeasca provenind din India si raspandindu-se in toata lumea. Pana s-a nascut Calin

TIBERIU si CORNEL

  Aceasta postare este continuare a articolului mai vechi: YOUTUBERII ROMANI, sau CREATORII (mai mult sau mai putin) DE CONTINUT (mai mult sau mai putin de calitate)   Obisnuiesc sa urmaresc, regulat, doar canalele care, chiar imi “spun” ceva. Din majoritatea canalelor, care au sau nu un subiect, vizionez un vlog, poate 2, din curiozitate si decid daca merita sau nu. Sunt unele pe care le-am urmarit un timp, dar din anumite motive, le sau le-am abandonat.   De curand, adica acum vreo trei luni, cautand nu-mi amintesc ce sau de ce, pt copii, am vazut in lista de recomandari din dreapta unui video, un titlu care spunea ceva de o casuta din padure. Din curiozitate am dat click pe video si am vizionat vlogul, apoi am dat click pe un altul. Am vrut sa vad continutul canalului si, de atunci nu m-am mai oprit, pt ca….. i-am descoperit pe cei mai simpatici si carismatici “baieti de baieti” de pe net. Din acel moment canalul TIBERIU si CORNEL  a devenit SUPER DOZA MEA DE RELAXARE !   Vloguril